Balint: „Nu ne putem găsi o scuză sau un alibi că a trebuit să renunțăm la antrenamentul de ieri, când o să ne permitem un charter…”

UTA a arătat foarte rău la Botoșani, în primul eșec stagional: 1-2. Mulți dintre fotbaliștii săi importanți, precum Erico da Silva, Batha, Ubbink sau Passaglia au  fost de nerecunoscut. De altfel trei dintre ei au fost schimbați de Laszlo Balint, Erico și Passaglia riscând  să fie eliminați de pe teren.

Una dintre cauze poate fi ciclul săptămânal incomplet, mai ales după disputa solicitantă cu FCSB. Arădenii au avut un antrenament de revenire luni, marți și miercuri s-au pregătit normal, pentru ca ședința de pregătire de joi, din preziua jocului, să fie sacrificată pe „altarul” deplasării cu cele două avioane de linie. Totuși, „roș-albii” au făcut o dezmorțire în această dimineață, dar tonusul a fost cel care a fost la disputa cu botoșănenii. „Sper să nu fie asta o cauză, pentru că deplasarea a fost extrem de complicată. Oricum, nu ne putem găsi o scuză sau un alibi în faptul că ne-am trezit foarte devreme și am călătorit foarte mult și a trebuit să renunțăm la antrenamentul de ieri. Probabil, când o să ajungem la nivelul la care o să ne permitem un charter la astfel de deplasări lungi, probabil se vor elimina și astfel de discuții. Eu prefer să rămân concentrat pe problemele pe care trebuie să le rezolvăm până la meciul cu Universitatea Craiova. Astăzi am făcut un meci sub așteptările noastre, în primul rând. Am sperat să o putem ține pe acea linie de progres pe care eram după primele trei etape, dar…Sper să fie doar un accident să ne scuturăm de prestația de azi și să arătăm cu totul altfel peste o săptămână”, a spus Laszlo Balint la conferința de presă de după meciul de pe „Municipalul” din Botoșani.

Delegația arădenilor înnoptează la Botoșani și se întoarce mâine la Arad la bordul autocarului clubului.

FOTO: Lucian Bălăucă

0
0

Articolul Balint: „Nu ne putem găsi o scuză sau un alibi că a trebuit să renunțăm la antrenamentul de ieri, când o să ne permitem un charter…” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*