Balint recunoaște că l-ar fi schimbat pe Roșu: „…Dacă aș fi avut un alt fotbalist capabil să asigure o oarecare liniște pe momentul de posesie…Frustrați de maniera de arbitraj”

Supărarea manifestată de Laszlo Balint înainte de meci la adresa absenței croatului Miho Klapan, care a adăugat și FCSB-ul pe lista adversarilor împotriva cărora nu a putut evolua din pricina problemelor medicale, a avut acoperire la finele disputei din această seară. Ca și rezerve ale celor doi mijlocași centrali erau doar juniorul Isac și Melinte, care a și intrat în cele din urmă, dar e de meserie fundaș central.

Antrenorul arădenilor a recunoscut la final că l-ar fi schimbat pe Neluț Roșu, în încercarea de a evita eliminarea acestuia, dacă avea variante viabile. „Am avut o discuție cu Neluț la pauză și i-am spus să-și controleze absolut toate atacurile asupra adversarilor. A fost o imprudență din partea sa acolo, dar nu putem să-l învinovățim, pentru că echipa a pierdut în această seară. Am pierdut cu toții. E adevărat că, poate, dacă aș fi avut un fotbalist de profilul lui Neluț, capabil să asigure o oarecare liniște pe momentul de posesie, aș fi încercat înlocuirea sa mai repede, să evit o eventuală eliminare. Dar, asta a fost istoria meciului, deja trebuie să ne concentrăm la ceea ce avem de făcut săptămâna ce vine pentru a pregăti cât se poate de bine meciul cu Craiova în niște condiții grele. Adică fără alți doi fotbaliști importanți și atunci trebuie să găsim cele mai bune soluții de înlocuire a lor”, a afirmat Balint.

Chiar dacă eșecul era aproape imposibil de evitat după ce FCSB a deschis tabela, iar arădenii erau în zece oameni deja, poate scorul de neprezentare putea fi „driblat”. „Era un moment psihologic foarte greu de gestionat și cumva treaba asta s-a reflectat în felul în care am terminat meciul. Jucătorii au fost extrem de frustrați de maniera de arbitraj, dar nu o să comentez acest aspect. Consider că sunt alții mai îndreptățiți decât mine să comenteze maniera de arbitraj a domnului Cătălin Popa. Și în vestiar, după meci, jucătorii au fost foarte frustrați, foarte dezamăgiți, e important să ne canalizăm energia pe lucruri pozitive și să ne focusăm pe ceea ce avem de făcut în perioada următoare”, a mai explicat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

După ultimul fluier, Florin Iacob era extrem de nervos, fiind cu greu calmat de Gabi Vasiliu, antrenorul cu portarii al „roș-albilor”. „Când primește gol sau mai ales trei goluri e supărat în primul rând pe el, dar ne vom calma cu toții. Trebuie să ne păstrăm echilibrul, chiar dacă este o înfrângere dureroasă. Iar din punctul meu de vdere scorul este și destul de dur. Dar o înfrângere rămâne înfrângere și la 1-0 și la 3-0”, a concluzionat Gyuszi Balint.

FOTO: gsp.ro

0
0

Articolul Balint recunoaște că l-ar fi schimbat pe Roșu: „…Dacă aș fi avut un alt fotbalist capabil să asigure o oarecare liniște pe momentul de posesie…Frustrați de maniera de arbitraj” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*