Balint și-a cerut scuze suporterilor după eșecul dur al UTA-ei la Sfântu Gheorghe: „Le-am promis că, indiferent de rezultat, echipa va arăta măcar spirit”

Chiar dacă a întâlnit cele mai bune echipe din Liga 1 conform clasamentului la zi, UTA  e în evidentă pierdere de turație pe acest final de an. Sigur, arădenii nu au avut un joc spectaculos nici în primele 11 etape, în special acasă, doar că au compensat prin atitudine și pragmatism și au pus puncte prețioase la păstrare. „Jucăria” s-a stricat undeva în repriza secundă a partidei de pe „Arena Națională”, mai ales spre final, când „roș-albii” mai încasau două goluri în trei minute și pierdeau la scor de neprezentare disputa cu echipa lui Becali. Cu Craiova, „Bătrâna Doamnă” a făcut din nou erori grave în special în apărare, pentru ca astăzi, la Sfântu Gheorghe, să clacheze din nou lamentabil.

Laszlo Balint era negru de supărare la finalul disputei din Secuime, aducând în discuție problemele mari de atitudine din tabăra arădenilor. „Este o seară categoric din care trebuie să învățăm și un meci care ridică foarte multe semne de întrebare. Prea multe nu sunt de spus după un scor precum cel din seara asta. Și pentru mine este un foarte mare semn de întrebare pentru că în momentul în care în prima repriză cel puțin exemplul de atitudine este dat de un copil precum Isac atunci există într-adevăr o foarte mare problemă pe care trebuie să o rezolvăm repede. E adevărat că nu avem experiență, este un aspect care contează, dar este un aspect pe care speram să îl contracarăm cu entuziasm, cu pasiune. Ori asta ne-a lipsit cel puțin în prima repriză. Le-am și spus băieților la pauză, dacă o să continuăm în halul ăsta… N-am văzut un licăr de pasiune în ochii multor jucători ceea ce pentru mine este dureros. Efectiv este dureros să văd jucători că se plimbă pe teren. Nu pot accepta treaba asta. Dar sunt două-trei zile, urmează meciul cu Astra, este meciul de final de an. Rămâne să vedem dacă ne facem sărbătorile frumoase sau nu”, a spus după eșecul (0-3) din Secuime Laszlo Balint.

Dar, pe lângă probleme de atitudine ale elevilor săi, antrenorul arădenilor a remarcat și erorile mari din apărare, dar și cele de la finalizare.  „Este clar că cel puțin după aspectul primei reprize nu meritam absolut nimic din acest joc. A doua repriză am avut și momente bune. Am ratat trei ocazii singur cu portarul advers, deci cumva și aici s-a făcut diferența, bineînțeles și pe greșelile foarte mari pe care le-am făcut în defensivă.  Nu se poate ca la primul gol să ne invităm reciproc, să ne tragem piciorul, practic am invitat adversarul să bage mingea în poartă. Asta este, mai avem un meci după care o să facem o analiză foarte amănunțită și vedem unde suntem în acest moment și ce vrem să facem în retur”, a adăugat tehnicianul arădenilor.

După eșecul din această seară, Gyuzsi Balint a ținut să-și ceară scuze față de fanii arădeni. „Vreau să îmi cer iertare fanilor UTA-ei pentru că tot timpul am susținut că echipa indiferent de rezultat va arăta spirit, va arăta suflet, va arăta dorință. Ori astăzi în prima repriză, în foarte multe momente, n-am avut asta și din această cauză chiar vreau să cer iertare în fața în fața suporterilor UTA-ei. Ei sunt sunt minunați, au demonstrat-o nu odată și nu merită asta”, a încheiat „principalul” echipei de Mureș.

0
0

Articolul Balint și-a cerut scuze suporterilor după eșecul dur al UTA-ei la Sfântu Gheorghe: „Le-am promis că, indiferent de rezultat, echipa va arăta măcar spirit” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*