Balint și-a primit premiul din partea AFAN: ”Cel mai profund sentiment de respect și recunoștință se îndreaptă către adevărații suporteri utiști”

Antrenorul UTA-ei număra orele până la ieșirea din izolare când Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România (AFAN) a anunțat câștigătorii premiilor pe anul 2020. Era chiar ziua prețioasei remizei cu FC Botoșani,  iar Laszlo Balint a aflat că a fost votat de fotbaliștii și fotbalistele din România cel mai bun antrenor al sezonului trecut din Liga a II-a.

Bineînțeles, balanța a înclinat în favoarea sa după câștigarea campionatului ligii secunde și promovarea „Bătrânei Doamne” pe scena primului eșalon. Premiul a ajuns, însă, doar ieri la Arad, iar Balint a ținut să le mulțumească celor care au contribuit din plin la performanța din vara anului trecut, adică echipei, conducerii clubului, colaboratorilor și suporterilor „roș-albi”. ”Am intrat în posesia trofeului acordat de AFAN, pentru cel mai bun antrenor din sezonul 2019/2020 al Ligii a doua. A fost un moment emoționant pentru mine, chiar dacă, în contextul actual, strângerea de mână și felicitările au fost virtuale. Chiar dacă a trecut ceva vreme de la încheierea sezonului respectiv, vreau să mulțumesc tuturor jucătorilor cu care am colaborat în anul promovării, un an plin de provocări, marcat de pandemie și de un turneu play-off de promovare total atipic, intrat în istorie. Îi sunt recunoscător lui Bogdan Apostu, colaborarea cu el a fost esențială pentru succesul echipei.

De asemenea, trimit mulțumirile mele către domnul Alexandru Meszar, este unul dintre conducătorii din fotbalul românesc care merită toate aprecierile pentru modul în care gestionează managementul clubului. Ar fi foarte multe persoane cărora aș vrea să le mulțumesc. Însă cel mai profund sentiment de respect și recunoștință se îndreaptă către adevărații suporteri utiști, cei care iubesc cu adevărat acest club și tot ceea ce el reprezintă! Le simțim lipsa în aceste momente, dar chiar și această perioadă face ca spiritul utist să devină și mai puternic! Mulțumesc tuturor!!!”, a transmis tehnicianul UTA-ei pe contul de facebook.

Balint nu stă tocmai rău nici în primul său an în Liga 1, ducând-o pe UTA pe locul 7 după 25 de runde disputate.

0
0

Articolul Balint și-a primit premiul din partea AFAN: ”Cel mai profund sentiment de respect și recunoștință se îndreaptă către adevărații suporteri utiști” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*