Balint și Apostu au vorbit despre Petre: „Sper să aducă un plus în ofensivă” și: „Profesionist de mare caracter, ești mult mai implicat când ai sentimente!”

E chestiune de ore până când Adrian Petre va redeveni oficial fotbalistul UTA-ei. Mâine, atacantul de 22 de ani ar trebui să ajungă la Arad, să semneze contractul cu echipa sa de suflet și să se pună la dispoziția staffului tehnic. Clubul îi va face și o prezentare, cel mai probabil, sâmbătă cu o zi înainte de meciul pe care „Bătrâna Doamnă” îl va disputa pe teren propriu cu Hermannstadt.

După succesul de la Clinceni, Laszlo Balint a vorbit, în sfârșit, despre noul său elev. „Sper ca Adi Petre să aducă un plus pentru avem nevoie în compartimentul ofensiv și nu numai. Eu am mai spus-o UTA are nevoie de orice jucător care poate aduce un plus de valoare la nivelul lotului și de orice jucător care vine cu atitudinea corectă și potrivită pentru ceea ce ne dorim noi de această echipă, de la spiritul ei”, a punctat antrenorul „roș-albilor”.

Mutarea a fost confirmată oficial și de impresarul din anturajul echipei arădene, Bogdan Apostu, provocat la o discuție de presa din capitală după meciul UTA-ei la Clinceni. „Va veni și Adrian Petre, da. Nu aș vrea să vorbesc foarte mult, pentru că nu e reprezentat de mine, dar știu că va veni. Va aduce un plus la UTA. Are un talent incontestabil, să fim serioși. Dacă ne raportăm la situația lui, sincer vorbind, el are mai mare nevoie de UTA, decât are UTA de el. UTA îi întinde o mână de ajutor, dar e normal să se întâmple asta. E un fotbalist pe care clubul a luat bani, e arădean și iubește acest club E profesionist, de mare caracter, iubește această echipă. Ești mult mai implicat când ai astfel de sentimente. Visele nu se cuantifică în bani. El va renunța la o sumă foarte mare de bani pentru a juca la UTA. Aradul nu îi poate plăti un astfel de salariu. El vine din postura de jucător liber de contract, după cum a spus-o și domnul Becali. Nu îi va activa cel de-al doilea contract”, a declarat Bogdan Apostu preluat de gsp.ro. Fotbalistul, care va împlini 23 de ani pe 11 februarie, e impresariat de impresarul orădean, Cătălin Sărmășan.

Din informațiile noastre, Adi Petre va încasa un salariu de 4000 de euro pe lună la UTA, având și ceva bonusuri legate de prezențe și goluri în Liga 1 pentru echipa fanion a Aradului. Aatacantul nu a impresionat în Italia, la Cosenza și a decis să se întoarcă acasă. În Serie B a evoluat în doar 7 partide, fără a înscrie vreun gol. Gigi Becali a confirmat că nu va activa al doilea contract ce l-ar fi legat pe Petre de FCSB până în 2024, așa că fostul internațional de tineret are cale liberă spre UTA.

2
0

Articolul Balint și Apostu au vorbit despre Petre: „Sper să aducă un plus în ofensivă” și: „Profesionist de mare caracter, ești mult mai implicat când ai sentimente!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*