Balint, tot mai ancorat în realitate: „Nu am de ce să fiu supărat pe băieţi, azi ne-a bătut un jucător care a costat un milion de euro”

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 la Arad și pentru prima oară în acest sezon, UTA leagă două eșecuri la rând. Până la urmă, nu e nimic ieșit din comun atâta timp cât arădenii nu au luat puncte în fața primelor două echipe din clasament, deși, cu puțin noroc, putea smulge o remiză în această seară, pe teren propriu.

Alex Albu a ratat o ocazie importantă la ultimul asalt, iar echipa sa părăsește zona play-off după trei săptămâni. „Sunt dezamăgit, nu supărat. Nu am de ce să fiu supărat pe băieţi. Atât cât au putut, au încercat, şi-au lăsat şi ultimul strop de energie pe teren. Dar e foarte important să înţelegem toţi de la club şi din Arad că azi ne-a bătut un jucător care a costat un milion de euro (n.a. Alex Cicâldău a fost transferat de la Viitorul în 2018 pentru această sumă).Noi încercăm să facem tot posibilul să creștem, să dezvoltăm clubul, dar trebuie să rămânem ancorați în realitate, să vedem ceea ce putem noi. Vrem să ne luăm la trântă și cu granzii campionatului, dar s-a demonastrat, cel puțin în ultimele două meciuri, că e destul de dificil să facem acest lucru. Asta nu ne descurajează, o luăm de la capăt mâine. Avem un program foarte greu, din nou vom avea jucători importanți care vor lipsi în deplasarea de la Sepsi, una incredibil de grea. Mergem acolo să ne jucăm șansa și vom vedea cum o să terminăm anul”, a menționat Laszlo Balint la finele disputei cu oltenii lui Papură.

Analizând mai în detaliu partida, antrenorul  arădenilor spune că nu-l încălzește cu nimic faptul că jocul echipei sale nu a fost cu mult sub cel al Craiovei. „Din punct de vedere sportiv am avut şi azi momente în care meritam mai mult. După aspectul jocului, echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate, dar, per ansamblu, trebuie să fim realiști și corecți cu noi. Nu ne încălzește că jucăm bine, dar nu obținem nimic. E a doua înfrângere consecutivă, ceea ce nu ne face bine deloc pentru ce ne propunem noi. Avem nevoie să creștem, avem nevoie de încredere, de moral. Mergem la o echipă care arată o forţă incredibilă, Sepsi, şi încercăm să fim la un nivel cât se poate de bun. Avem nevoie de continuitate, de reuşite, pentru că și astăzi, chiar dacă am avut atitudine, la nivel de reușite tehnico-tactice am oferit destul de puțin, dar trebuie să învățăm din toate aceste meciuri”, mai susține Balint.

În fine, tehnicianul „Bătrânei Doamne” anunță deja mutări la nivelul lotului de jucători în perioada de mercato din iarnă. „Categoric ne gânim la ceva transferuri, avem deja semnat un contract cu un jucător de profil ofensiv, avem și alte discuții deschise, dar avem un impediment valabil la toată lumea, timpul foarte scurt. Nu există perioadă de pregătire în această pauză de Sărbători, dar este evident că vor fi jucători la care vom renunța și vor fi jucători care vor veni, este o realitate”, a mai transmis Gyuszi Balint.

Cu 17 puncte în clasament, UTA ocupă locul 7 în clasament, la egalitate cu Viitorul, doar că echipa lui Rednic are un golaveraj mai bun, dar și un meci mai puțin disputat.

0
0

Articolul Balint, tot mai ancorat în realitate: „Nu am de ce să fiu supărat pe băieţi, azi ne-a bătut un jucător care a costat un milion de euro” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*