Balint vorbește din nou despre importanța fanilor la meciurile de acasă ale „roș-albilor”: „Cu un stadion plin în spate, UTA va fi o forță în prima ligă din România”

Au trecut câteva zile de când Laszlo Balint nu i-a menajat pe suporterii care au susținut că UTA a jucat suspect de slab cu ocazia eșecului cu Hermannstadt. Astăzi, după cel de-al doilea eșec din play-out (1-4 la Pitești) și înainte de jocul de acasă cu Chindia Târgoviște, antenorul principal al arădenilor susține că echipa, clubul, înseamnă prea puțin fără susținătorii săi.

Plecând de la regulile impuse în pandemia de COVID, cea mai importantă fiind legată de interzicerea accesului spectatorilor pe stadioane,  Gyuszi Balint a spus următoarele: „Pandemia aceasta a schimbat radical atât randamentul individual al jucătorilor cât și modul de funcționare al cluburilor, randamentul echipelor și sunt exemple la cel mai înalt nivel. Liverpool are în acest sezon cea mai neagră succesiune de eșecuri pe propriu stadion din istoria ei, deci vorbim despre o perioadă ce a influențat radical tot ceea ce înseamnă fotbal. Credeți-ne că ne este foarte, foarte greu să jucăm fără spectatori. Noi suntem obișnuiți cu acea atmosferă creată de suporterii noștri, sunt sută la sută convins că momentul în care noi vom avea fani în tribune vom avea un cu totul alt parcurs pe propriul stadion și jucătorii vor simți cu adevărat la ce echipă joacă. Acum totul este relativ. Vorbim despre UTA, este adevărat, totul este scris acolo în caietele de istorie, tradiția, palmaresul, numele. Dar, până la urmă, farmecul unei echipe și importanța sa este dată de suporterii ei și noi nu am reușit în acest sezon, de fapt de un an și jumătate, să simțim cu adevărat ceea ce înseamnă această echipă. Sau, mă rog, mulți dintre jucători abia așteaptă momentul în care stadionul va fi plin, când vor vedea, într-adevăr, ceea ce înseamnă UTA în Arad. Cu un stadion plin în spate, UTA va fi o forță în prima ligă din România”.

Sâmbătă, contra Chindiei, „Bătrâna Doamnă” va disputa cel de-al 18-lea meci pe arena „Francisc Neuman” fără suporterii ei alături. Palmaresul este unul foarte slab, trei victorii, 5 egaluri și 9 înfrângeri.

0
0

Articolul Balint vorbește din nou despre importanța fanilor la meciurile de acasă ale „roș-albilor”: „Cu un stadion plin în spate, UTA va fi o forță în prima ligă din România” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*