Băncile de odihnă din Lugoj sunt în garanție și trebuie reparate de firmele care le-au pus

Firmele care au furnizat băncile de odihnă în anii trecuți pentru domeniul public din Lugoj au fost chemate să le repare, multe dintre acestea fiind deteriorate.

La fel s-a întâmplat și în cazul coșurilor de gunoi, care au necesitat unele intervenții de întreținere.

”Mobilierul stradal, băncile și coșurile de gunoi amplasate în baza proiectelor din anii trecuți, conform Curții de Conturi trebuie reparate de cei care le-au furnizat, pe perioada cât se află în garanție. Noi am găsit contracte cu garanție de doi ani la bănci și cinci ani la coșuri, dar bineînțeles că între timp s-au deteriorat. Primăria nu poate să intervină pentru reparații sau înlocuiri, până la expirarea acestei perioade. De aceea am solicitat celor care le-au furnizat să vină să remedieze situația. Pentru bănci am avut două societăți. O firmă a venit deja în oraș și s-a apucat de lucrări. Se și poate vedea în multe zone din municipiu, unde au fost înlocuite elementele deteriorate și s-au aplicat unele straturi de vopsea. Urmează să vină și cealaltă zilele următoare”, a explicat Bogdan Blidariu, viceprimarul Lugojului.

Primăria va aloca bani pentru achiziționarea a încă 100 de bănci, promise pentru această vară, dar proiectul a fost amânat, cel mai probabil pentru anul viitor.

Articolul Băncile de odihnă din Lugoj sunt în garanție și trebuie reparate de firmele care le-au pus apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*