Bani de la Guvern, pentru o școală nouă la Făget

Administrația făgețeană a primit din partea Companiei Naționale de Investiții un acord de finanțare pentru o clădire de școală nouă.
Obiectivul ”Construire școală cla­sele 0-IV în incinta Liceului Teo­­retic ”Traian Vuia” a fost introdus pe lista sinteză a subprogramului unități și instituții de învățământ de stat a CNI.

Potrivit documentului de aprobare transmis de Compania Națională de investiții către primăria Făget, finanțarea obiectivului de investiții solicitat se va realiza în corelare cu alocațiile bugetare destinate subprogramelor.

Aprobarea vine după doar două luni de când Marcel Avram, primarul orașului Făget, a fost prezent la București, la sediul Guvernului României și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publi­ce, dar a avut și o întâlnire cu premierul Florin Cîțu, solicitând aprobarea a cinci proiecte, care vizează lucrări ample de in­frastructură, de la drumuri și străzi, la rețele de canalizare și construirea unor instituții de interes public, printre care și o nouă școală în incinta liceului.

Articolul Bani de la Guvern, pentru o școală nouă la Făget apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*