Bani mai puțini! ”Meridian 22” se va ocupa de întreținerea fântânilor publice din oraș

Municipalitatea lugojeană nu va mai aloca 800.000 de lei pentru fântânile publice din Lugoj, după ce primarul Claudiu Buciu a propus scoaterea de pe ordinea de zi a proiectului legat de contractul multianual de întreținere a celor 38 de fântâni publice cu apă potabilă, forate pe raza municipiului Lugoj.
Până acum, lucrările de reparații și întreținere ale celor 38 de fântâni au fost contractate de firma ”Formin” Caransebeș, începând cu luna noiembrie a anului 2017, pe o durată de patru ani. Costurile programului în perioada 2017 – 2021 au fost de 1.273.000 lei.

Primarul municipiului Lugoj spune că, de acum înainte, dorește atribuirea lucrărilor respective, societății ”Meridian 22”.

”Legea permite, prin compania noastră, o atribuire directă, fără licitație. Noi am rugat Meridianul să evalueze costul lucrărilor și sperăm să rezulte valori mai mici de 400.000 de lei pe an. Contractul cu Formin este semnat, este în curs, firma este serioasă și nu avem nici o obiecție, dar noi dorim să sprijinim financiar Meridianul și, în același timp, să eficientizăm această societate, care este a noastră”, a precizat Claudiu Buciu.

Articolul Bani mai puțini! ”Meridian 22” se va ocupa de întreținerea fântânilor publice din oraș apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*