Banzai a strălucit la „europenele” de la Cluj: Elevii lui Dan Duma s-au întors acasă cu 7 medalii și un loc 8 în clasamentul pe echipe!

Obișnuiți cu multe concursuri anuale, karateka s-au aliniat restricțiilor impuse de COVID. De la revenirea pe tatami în luna august sportivii arădeni au mai participat la trei competiții, ultima dintre ele având loc în weekend, la sala „Horia Demian”, din Cluj. Este vorba despre a 11-a ediție a WUKF European Karate Champions Cup, concurs onorat și de patru cluburi arădene: Tiger Karate Arad ( antrenor Liviu Meseșan, locul 3 pe cluburi), Banzai Karate Club (antrenor Dan Duma – locul 8), CS Glogovăț 2013 (antrenor Lavinia Morar – locul 15) și Dragonul (antrenor Marius Gyenge – locul 24).

Cu excepția lui Alin Minea (locul 4 la kihon-kumite), toți ceilalți elevi ai lui Dan Duma, la Banzai Arad au urcat cel puțin odată pe podium, după cum urmează:

Lorenzo Balog – locul 1 (kata), Paula Minea – două locuri 2 la kata și kihon-kumite, Darius Blidișel – locul 1 la kata, Alexandru Blidișel – locul 2 la kata, Mara Grozdi – locul 2 la kihon și locul 4 la kata, Andrei Cadar – locul 2 la kihon și locul 4 la kata. De menționat ar mai fi că Grozdi și Cadar, deținători ai centurii galbene, au fost debutanți la un concurs oficial.

La competiția de anvergură de la Cluj au participat 243 de sportivi de la un număr de 28 de cluburi din țară. De această dată, karateka de peste hotare au evitat să vină în România, pentru a evita carantinarea la revenirea în țară. În schimb, au onorat cu prezența doi arbitri din Irlanda, care acum sunt izolare, acasă.

0
0

Articolul Banzai a strălucit la „europenele” de la Cluj: Elevii lui Dan Duma s-au întors acasă cu 7 medalii și un loc 8 în clasamentul pe echipe! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*