Baraj Liga a II-a. Interes maxim la Afumaţi

Cel mai interesant joc din manşa secundă a barajului de promovare în Liga a II-a este cel de la Afumaţi

Trupa lui Vasile Neagu respiră după acel 0-2 din prima manşă care lasă deschis drumul către promovarea în eşalonul secund. CSA Steaua rămâne, clar, prima favorită a disputei dar ilfovenii au destule argumente pentru a putea întoarce soarta jocului. Cum interesul este maxim, în dreptul celor două competitoare dar şi, în general, în lumea iubitorilor de fotbal din ţară, duelul dintre CS Afumaţi şi CSA Steaua este programat duminică, de la ora 17.30, în încheierea celor cinci partide retur care vor desemna viitoarele combatante ale eşalonului secund.

Jandarmeria stabileşte măsuri de siguranţă şi ordine

Suporterii Stelei, cu precădere, erau aşteptaţi în număr mare la disputa retur care are loc duminică, de la ora 17.30, la Afumaţi. Pentru a asigura un climat de ordine şi siguranţă, Jandermeria a luat toate măsurile necesare.

„În perspectiva jocului sportiv dintre echipele de fotbal C.S. Afumați și C.S.A. Steaua București, care se va desfășura în data de 30.05.2021, de la ora 17:30 pe stadionul COMUNAL din localitatea Afumați, Inspectorarul de Jandarmi Județean Ilfov aduce la cunoștință tuturor cetățenilor faptul că această competiție sportivă se va desfășura în conformitate cu prevederile Legii 4 din 9 ianuarie 2008 „privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive” și cu respectarea art. 1 pct. 4 din Hotărârea Guvernului nr. 550 din 14.05.2021 care reglementează următoarele: „în spațiile deschise competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 25% din capacitatea maximă a spațiului. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 43 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.”
Prevederea legală referitoare la numărul de spectatori trebuie corelată cu reglementările interne referitoare la numărul de bilete pe care clubul gazdă trebuie să le asigure în mod regulamentar și pe bază de reciprocitate clubului sportiv oaspete (5% din capacitatea arenei sportive, ținând cont de capacitatea pe timp de pandemie, nu de capacitatea din starea de normalitate.)
În ceea ce privește măsurile de ordine stabilite pentru acest joc sportiv, se fac următoarele precizări legale:
1. Au fost stabilite zona imediată și zona apropiată, conform conceptelor din Legea nr. 4/2008, actualizată, zone în care se vor aplica măsuri suplimentare de ordine și siguranță publică, precum restricții de circulație pietonală și rutieră;
2. În perimetrul restricționat se va circula pe baza documentelor de identitate din care să rezulte domiciliul în zonele indicate;
3. Perimetrul restricționat va fi asigurat cu dispozitive mixte, formate din polițiști și jandarmi, care vor indica căile ocolitoare și vor aduce la cunoștință interdicția de trecere; de asemenea, în dispozitiv vor acționa patrule hipo și patrule canine;
4. În interiorul localității Afumați se interzice circulația persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii precum și formarea unor asemenea grupuri;
5. Forțele de ordine se află în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, fiind învestite cu exercițiul autorității publice.
Aducem la cunoștință publică faptul că stadionul Comunal din localitatea Afumați se află în imediata apropiere a unei suprafețe împădurite de amploare, iar măsurile de ordine vor include măsuri pentru protecția pădurii împotriva oricărui pericol.
Vă mulțumim pentru înțelegere și fair – play!”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Ilfov

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*