Bărbat lovit mortal de tren în zona Gării de Sud Ploiești

F. T.

Tragedie în noaptea de joi spre vineri (17/18 septembrie), în zona Gării de Sud Ploiești: un bărbat a fost găsit decedat!
Circumstanțele producerii accidentului sunt explicate de către reprezentanții IPJ Prahova în următorul comunicat de presă:”În cursul nopții de 17 spre 18 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată de tren, la ieșirea din stația C.F. Ploiești Sud spre Ploiești Est, în zona kilometrului feroviar 62+400 m.
Echipa operativă a constatat că sesizarea se confirmă, la fața locului fiind găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 55-60 de ani, care a fost declarat decedat de cadrele medicale. Cel mai probabil, bărbatul a vrut să traverseze calea ferată, când a fost surprins de tren.
Politiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, efectuând cercetări pentru stabilirea identității bărbatului, precum și a tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*