Barbu o arbitrează în premieră pe UTA în Liga 1, brașoveanul a condus ambele dueluri dintre arădeni și Turris în eșalonul secund!

În cea de-a 33-a partidă oficială din prezenta stagiune a Ligii I, UTA dă și peste Marian Barbu, „central” care nu i-a purtat noroc la ultima vizită la Arad. Arbitrul din Făgăraș a condus confruntarea dintre „Bătrâna Doamnă” și Turris Turnu Măgurele, câștigată de teleormăneni cu 4-3 pe arena „Motorul”, în cadrul primei runde din play-offul ligii secunde din vara anului trecut. Barbu a mai arbitrat-o pe UTA și în alte două ocazii în Liga a 2-a, în octombrie 2015, 2-1 cu Chindia, la Arad și în noiembrie 2019, 1-1, cu Turris, la Turnu Măgurele. Cu acea ocazie,

Așadar, confruntarea de mâine, cu Hermannstadt, de pe arena „Francisc Neuman”, e prima a „roș-albilor” cu Barbu la centru în elită. Brașoveanul va fi asistat de Vladimir Urzică (Piatra Neamţ) și Ferencz Tunyogi (Zalău), iar rezerva sa este craioveanul Viorel Flueran.

Fostul arbitru internațional, Nicolae Grigorescu (Timişoara), va da calificativele „fluierașilor” mâine, iar observator de joc e reșițeanul Dan Potocianu.

0
0

Articolul Barbu o arbitrează în premieră pe UTA în Liga 1, brașoveanul a condus ambele dueluri dintre arădeni și Turris în eșalonul secund! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*