Baschet (M): Craiova și Oradea deschid etapa a 17-a din LNBM

Miercuri, de la ora 18:15, în prologul etapei a 17-a Ligii Naționale de Baschet Masculin, SCM Universitatea Craiova primește în Bănie vizita echipei CSM CSU Oradea. Meciul este programat în Sala Polivalentă și va fi transmis în direct de DigiSport 3.

Craiova ocupă locul 7 în ierarhia momentului, cu 8-7 la general și un meci mai puțin disputat. De partea cealaltă, orădenii au la activ 11-5 la general. Trupa pregătită de Cristi Achim se clasează în prezent pe locul 4 în LNBM.

Oltenii vin după înfrângerea din Capitală, 90-79, pe terenul Stelei. Oradea s-a impus în runda precedentă, scor 86-71, în propiul fief, în fața Galațiului.

În patida tur, oaspeții de mâine au câștigat categoric confruntarea cu alb-albaștrii, scor 99-74. De asemenea, istoricul confruntărilor directe este net favorabil orădenilr, care s-au impus în 20 din cele 28 de partide disputate.

Meciul dintre SCM Universitatea Craiova și CSM CSU Oradea va fi arbitrat de o brigadă formată din Alexandru Olaru, Alin Faur și Șerban Rașogă. Comisar din partea FRB a fost desemnat Marius Marinescu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*