Baschet (M): Un nou episod din „Derby-ul orgoliilor” | Pitești vs Craiova

SCM U Craiova – Baschet masculin

BCMU FC Argeș Pitești și SCM Universitatea Craiova se întâlnesc luni, de la ora 19.45, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 4 a Ligii Naționale de baschet masculin. Confruntarea din Trivale va fi transmisă în direct de DigiSport 3.

Ambele echipe au aceeași linie de clasament după disputarea primelor 3 runde din LNBM: 2 victorii și o înfrângere. Trupa pregătită de Rami Hadar vine după victoria din propriul fief, scor 103-90 cu Timba Timișoara, în vreme ce argeșenii lui Șapera s-au impus în ultima etapă, 69-56, pe terenul Galațiului.

Partida va fi arbitrată de Ciprian Stoica, Laurenţiu Grigoraș și Valentin Negrea. Comisar din partea Federației Române de Baschet a fost desemnat Zoltan Raduly.

Istoricul confruntărilor directe este favorabil oltenilor, care s-au impus de 12 ori, față de cele 9 victorii ale argeșenilor. Ultima confruntare directă dintre cele două combatante a avut nevoie de o repriză de prelungiri. Argeșul a câștigat atunci cu scorul de 101-99, într-un meci ce s-a disputat pe data de 6 februarie 2017.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*