Baschetbalistele Aradului s-au vaccinat anti-COVID, dar cel puțin deocamdată nu sunt scutite de testările programate înaintea competițiilor

FCC  Baschet Arad este printre primele grupări sportive din România care s-au vaccinat împotriva coronavirusului. „Galben-albastrele” au fost incluse în etapa a doua demarată de Ministerul Sănătății la începutul acestui an, iar vaccinul a fost făcut astăzi la Centrul de Vârstnici din Aradul Nou sub supravegherea lui Dan Pârvulescu, fostul medic al clubului arădean.

Hadzovic și colegele sale, dar și fizioterapeutul Zoran Arsenov, vor face rapelul peste 14 zile și de abia atunci vaccinul își va face cu adevărat efectul. Deocamdată, însă, protocolul pe sănătate al federațiilor sportive naționale nu exclud testările anti-COVID înainte de competiții pentru sportivii vaccinați.

Deocamdată, antrenorul principal, Bogdan Bulj, a refuzat să se vaccinze în timp ce „secundul” Cristi Bondor și președintele Marcel Urban vor ajunge pe mâna asistentelor în săptămânile ce urmează.

FOTO: baschetarad.ro

0
0

Articolul Baschetbalistele Aradului s-au vaccinat anti-COVID, dar cel puțin deocamdată nu sunt scutite de testările programate înaintea competițiilor apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*