Baskanul de la Kayserispor i-a transmis lui Marius Sumudica obiectivul pentru retur

Kayserispor, echipa antrenata de Marius Sumudica, a pierdut ultimul meci al anului cu scorul de 1-0, impotriva formatiei Yeni Malatyaspor, iar finantatorul echipei a marturisit ca punctele puse in joc in cadrul aceste intalniri erau foarte importante.

In ceea ce priveste obiectivul elevilor lui Marius Sumudica, Erol Bedir a declarat ca echipa sa a adunat mai multe puncte decat si-a propus si spera ca in retur sa o tina tot asa.

”Pana acum, am pierdut doar 3 meciuri. Am jucat 21 de meciuri oficiale, am fost invinsi in 3, avem 6 remize si 12 victorii […] Dincolo de toate, am ajuns la 30 de puncte, cele 3 puncte (n.r. cu Malatyaspor) erau foarte importante pentru noi. Erau un mare bonus, dar nu au venit. Suntem in crestere, suntem pe drumul cel bun. La inceput, tinta noastra era sa adunam 25 de puncte si minimum 55 la finalul sezonului. Am adunat deja 30 de puncte, cred ca in partea a doua a sezonului putem sa mai facem cel putin 25 de puncte. Cred ca daca vom face cel putin 25 de puncte, ne atingem obiectivul”, a declarat Erol Bedir, potrivit Telekom Sport.

The post Baskanul de la Kayserispor i-a transmis lui Marius Sumudica obiectivul pentru retur appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*