Bătaie în Ligue 1 – ultrașii lui Nisa au invadat terenul!

Meciul dintre Nisa și Olimpique Marseille s-a caracterizat prin cele mai jenante imagini ale anului, din lumea fotbalului – suporterii rebeli ai echipei gazdă au forțat intrarea pe dreptunghiul verde, pentru a-i lua la bătaie pe fotbaliștii oaspeți. Asta ca să se știe că publicul a revenit în tribune și fanii radicali încă există și-și fac dreptate după bunul plac!
Totul a-nceput când ultrașii au aruncat o sticlă în jucătorul lui Marseille, Dimitri Payet, în timp ce acesta se pregătea să execute o lovitură de la colțul terenului. Payet a ripostat și a aruncat sticla înapoi, spre grupul gălăgios de spectatori. Gestul i-a incitat pe ultrași, care au invadat terenul, pentru a-l pedepsi pe fotbalist. Era minutul 74 și 1-0 pentru gazde, când terenul Rivierei Allianz a devenit un fel de teatru de război.

Forțele de ordine n-au putut face față acestui asaltat, procedând după principiul ”scapă cine poate”. Arbitrul a fost nevoit să suspende meciul, pentru că invazia a fost masivă. Urmează sancțiunile Federației Franceze, care trebuie să fie drastice, pentru a stopa astfel de manifestări huliganice, care pot lăsa în urmă și victime.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*