Bătaie pentru un fotbalist lugojean! Gigi Becali îl vrea pe Alin Șeroni, dar Valeriu Iftime nu are de gând să renunțe gratuit

În cadrul conferinței de presă de miercuri, 2 iunie, pentru prezentarea internaționalului Alexandru Crețu (29 de ani), finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că își mai dorește un fundaș central, iar cel vizat este lugojeanul Alin Șeroni (34 de ani), în prezent în componența celor de la FC Botoșani.“Știți, v-am spus că vreau doi fundași centrali. El e unul și l-am mai contactat azi pe Șeroni. Voi o să râdeți, eu tot ce știu fac. Dacă îl lasă liber, mai are un an cu Iftime, îl iau. Nu mai vreau să ne dea nimeni gol cu capul. Să vină unul de 1,60 metri și să dea gol cu capul de la mine din careu. Nu se mai poate! O să am doi războinici. Noi luăm gol doar din faze fixe. Nu avem fundași centrali de calitate în România. De la Gică Popescu și Belodedici nu am mai avut. Dacă ți-e frică să bagi capul, nu mai fi fundaș central. N-am nevoie să fii Sergio Ramos, că după aia valorai 100 de milioane de euro și te lua lumea, dar măcar dă cu capul în minge”, a declarat Gigi Becali, în cadrul conferinței de presă.

Omul de afaceri l-ar vrea gratis, cu toate că fotbalistul mai are doar un an cu gruparea din Moldova, 30 iunie 2022 fiind data la care contractul fundașului central cu FC Botoșani va expira.

“Este o orientare foarte-foarte interesantă a celor de la FCSB către Alin. Dar nu-l las liber pe Alin Șeroni. Mi-a zis cineva ce ofertă are, am spus câți bani cer și gata. Liber de contract nu pleacă de la mine. Alin, ca orice fotbalist, poate pleca în anumite condiții. Sunt condiții ușoare, iar cine-l vrea trebuie să mă caute”, a spus pentru gsp.ro Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani.

Potrivit Transfermarkt, lugojeanul valorează 350.000 de euro și a avut 34 de apariții în acest sezon.

Articolul Bătaie pentru un fotbalist lugojean! Gigi Becali îl vrea pe Alin Șeroni, dar Valeriu Iftime nu are de gând să renunțe gratuit apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*