Bate vreun utist la ușa biroului lui Balint? „Ar trebui să vină și să spună că nu merită să poarte acest tricou”

Pleașcă și Klapan sunt deja istorie la UTA, dar lista despărțirilor este deschisă și, probabil, după eșecul (0-3) de la Sfântu Gheorghe vor mai apărea și alte nume pe ea. Sigur, au fost și jucători care nu au evoluat împotriva covăsnenilor și au Sabia lui Damocles deasura capului, dar Laszlo Balint și-ar dori ca fotbaliștii care l-au dezamăgit astăzi prin atitudinea din teren să plătească.

Întrebat de reporterul Digi Sport despre mutările ce se prefigurează în lotul său în această iarnă, antrenorul „roș-albilor” nu i-a menajat pe cei care „s-au plimbat pe teren”.Despre plecări am spus că mai avem trei-patru zile. Este clar că avem discuții, este clar că vor pleca jucători și s-ar putea să plece chiar jucători care nu sunt pe lista noastră. La cum s-au prezentat unii dintre ei ar trebui să vină să bată la ușa biroului meu și să spună că nu merită să poarte acest tricou, dar rămâne să vedem. Mai este un meci, un meci în care trebuie să reacționeze. Spuneam înaintea meciului de la Sfântu Gheorghe că aștept să fie bărbați și, din păcate, mulți dintre ei ne-au demonstrat că nu sunt. E clar că vor fi schimbări în lot, nu este o amenințare, ci o certitudine. Sunt anumiți jucători care nu s-au ridicat la așteptările noastre, mai ales în ceea ce privește nivelul de abordare, atitudine și determinare pe care mi-o doresc la fiecare antrenament și la fiecare partidă. Dar vom face analiza după ultima etapă și trebuie să alegem bine, fiindcă timpul de pregătire e scurt și există și problema cu jucătorii străini ce ar trebui să stea în carantină. E greu să găsești acum, iarna, jucători de valoare, dar ei trebuie să aducă și un suflu nou de dorință de performanță”, au fost remarcile destul de dure ale lui Gyuszi Balint.

Cerându-și scuze fanilor pentru atitudinea unora dintre elevii săi, „principalul” arădenilor a avut și o parte a declarației ceva mai moderată, în care s-a inclus și el în „barca” ce trebuie condusă până după meciul cu Astra. „Trebuie să tragem învățămintele de rigoare până la urmă și nu este o tragedie. Dar este deranjant, este supărător modul în care ne-am prezentat astăzi, cel puțin în prima repriză, după care am reacționat, dar, din păcate. prea târziu și insuficient. Aștept o tresărire de orgoliu din partea multor jucători. Ideea este că suntem cu toții în aceeași barcă și trebuie să ducem cu toții împreună această barcă cel puțin până la finalul acestui tur, să vedem unde vom fi și ce ne dorim”, a mai afirmat Balint, care bifează în premieră pentru cariera sa de antrenor trei înfrângeri la rând: „E o situație nouă, neplăcută și pentru mine, dar e important să schimbăm acest lucru și devine obligatoriu să câștigăm cele trei puncte împotriva celor de la Astra.  Toată lumea spune că Astra e o echipă abordabilă, dar eu nu sunt deloc de acord cu acest lucru. E o echipă bună, în revenire de formă și ne va fi foarte dificil să o batem, mai ales dacă ne prezentăm cum ne-am prezentat în prima repriză a meciului de azi. Dar, tot ceea ce depinde de mine, de stafful meu și de jucătorii care-și vor dori vom face tot posibilul ca luni să menținem toate punctele la Arad”.

După eșecul intern al lui Dinamo cu CFR Cluj, „Bătrâna Doamnă” termină pe locul 9 etapa cu numărul 14 a Ligii 1, iar luni, de la ora 17,30, va scrie concluzia anului în fața celor de la Astra, aflați pe locul 13, la 4 puncte în spatele „roș-albilor”.

0
0

Articolul Bate vreun utist la ușa biroului lui Balint? „Ar trebui să vină și să spună că nu merită să poarte acest tricou” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*