Batha, noul „barometru” din jocul „Bătrânei Doamne”: „Este o plăcere să joci în acest campionat, pe acest stadion, le mulțumim fanilor!” + FOTO

Idriz Batha a fost poate cel mai bun jucător al UTA-ei în remiza albă din prima etapă contra Farului. Mijlocașul albanez sosit în această vară la Arad a alergat enorm și a impresionat prin dăruirea arătată pe parcursul partidei.

Fotbalistul de 29 de ani a făcut aproape la perfecție ambele faze ale jocului, lipsidu-i – practic – doar golul ca să fie notat cu 10. Iar șansa a avut-o chiar la ultima fază a partidei când șutul său cu stângul nu a prins cadrul porții lui Tordai. „Asta e nu poate să intre toate, altfel ar fi baschet, nu fotbal. Rezultatul este dezamăgitor, dar cred că am jucat bine. Norocul nu a fost de partea noastră, dar este doar primul meci, trebuie să luptăm pentru meciuri și rezultate mai bune. Ne pare rău că nu am putut să-i facem fericiți pe fani, dar așa e fotbalul, de aceea e frumos. Poți juca mai bine decât adversarul și să faci egal sau chiar să pierzi. Cred că am jucat bine, dar bineînțeles că se poate și mai bine, este doar primul meci dintr-un campionat lung”, ne-a declarat Batha după partida cu trupa de pe Litoral.

Pentru prima oară, fanii au avut acces pe noua arenă „Francisc Neuman” la un meci oficial, iar atmosfera a fost impresionantă. „Impactul a fost cel la care mă așteptam, pentru că inclusiv în ultimul amical fanii au creat o atmosferă frumoasă. Este o plăcere să joci în acest campionat, pe acest stadion. Le mulțumesc fanilor, a fost incredibil să joc în fața lor, sper să fie așa în fiecare meci”, a adăugat albanezul, care a glumit când a fost întrebat cam ce distanțe aleargă în timpul unui meci de fotbal: „Nu știu exact, ca să fiu sincer azi mi-am pierdut GPS-ul pe teren”.

În runda a doua, utiștii vor da piept cu FC Argeș, echipă pe care nu au reușit să o învingă în sezonul trecut. „Nu îi cunosc pe cei de la FC Argeș, dar din ce am auzit e o echipă bună. De fapt, am văzut aseară meciul lor contra Craiovei, au jucat foarte bine. Cred că va fi un meci dificil dar mergem acolo să obținem maximum”, a încheiat noul „barometru” din jocul UTA-ei.

Idriz Batha a sosit la Arad de la FK Tirana, iar ulterior a mai evoluat la Partizani, Besa Kavaje, FK Teuta și Flamutari, tot în fotbalul albanez. Este cotat la 400 de mii de euro pe transfermarkt.com.

Galerie FOTO, UTA – Farul 0-0, semnată Claudia Carp

0
0

Articolul Batha, noul „barometru” din jocul „Bătrânei Doamne”: „Este o plăcere să joci în acest campionat, pe acest stadion, le mulțumim fanilor!” + FOTO apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*