„Bătrâna Doamnă”, fără golgheterul său cu Chindia! Hora – infectat cu COVID, Ursu e negativ

După ce fundașul Cristi Melinte și Gabi Vasiliu, antrenorul cu portarii al „Bătrânei Doamne” (confirmați cu coronavirus încă de luni), au făcut parte din delegația deplasată la Mediaș pentru meciul cu Hermannstadt, utiștii aveau mari emoții pentru testarea pentru coronavirus de ieri. Până la urmă, un singur alt fotbalist al arădenilor a mai fost descoperit infectat cu noul virus de origine asiatică, iar el este tocmai golgheterul echipei. Ioan Hora a marcat goluri de 4 puncte în meciurile cu Dinamo și Hermannstdat, dar acum va rata meciul de sâmbătă, cu Chindia Târgoviște și – probabil – și pe cel de la Botoșani, din runda cu numărul 9 al Casa Liga 1. Atacantul orădean este asimptomatic.

Interesant este că Octavian Ursu, colegul de cameră al lui Melinte la Mediaș, nu a ieșit pozitiv, deși avea simptome. Se pare că în cazul mijlocașului de bandă e vorba despre o simplă răceală, care – însă – i-ar putea pune și lui sub semnul întrebării prezența la meciul de sâmbătă cu trupa lui Săndoi.

Vă reamintim că în acest moment, UTA are pe tușă nu mai puțin de cinci fotbaliști cu COVID: Balauru, Ilie, Tomozei, Melinte și Hora, însă și probleme de ordin muscular la Erico, Klapan și Ioniță, cu mențiunea că acesta din urmă ar putea fi inclus în lotul pentru meciul cu târgoviștenii.

Apropo de dâmbovișeni și aceștia aveau trei jucători pozitivi cu COVID de săptămâna trecută și anume Iacob, Dulca și Șerban. UTA – Chindia, din cadrul etapei a 8-a a Casa Liga 1, se dispută sâmbătă, de la ora 14, pe arena „Francisc Neuman” din Arad.

FOTO: Claudia Carp

0
0

Articolul „Bătrâna Doamnă”, fără golgheterul său cu Chindia! Hora – infectat cu COVID, Ursu e negativ apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*