Bayern Munchen, al treilea echipament, inspirat de Alpii bavarezi!

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, a lansat în această săptămână cel de-al treilea set de echipament al acestui sezon, care a fost primit cu bucurie de către fanii munchenezi. Design-ul albastru deschis cu alb este inspirat de Alpii bavarezi, acest set urmând să fie purtat de Thomas Muller și compania în această etapă, ce se va disputa împotriva celor de la Borussia Dortmund.
Oficialii clubului din Munchen au ținut să precizeze că echipamentul va fi purtat, cu precădere, în Liga Campionilor, deoarece clubul își propune să arate întregii Europe rădăcinile sale bavareze. Tricoul are un design muntos, schițat în față, și o insignă roșie, aprinsă, pentru a evidenția identitatea clubului. Celebrul motto ”mia san mia”, ce aparține lui Bayern, care se traduce ”suntem cine suntem”, a fost țesut în partea din spate a gulerului.

Clubul Bayern Munchen, de 31 de ori campion al Germaniei, spune că Alpii bavarezi simbolizează și dorința jucătorilor de a urca pe cele mai înalte vârfuri. ”Bavaria este o atitudine, un stil de viață, care este implementată și pe terenul de fotbal, de către jucătorii noștri”, se mai spune pe site-ul clubului.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*