Bazarul se închide din nou! Nu are nici acum autorizație de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență

Primăria Lugoj a anunțat că va închide, iar, Bazarul de pe Splaiul Morilor, de lângă Autogară.
Construcția nu are încă avizele de funcționare necesare de la pompieri, după ce a fost închis aproape doi ani, din toamna lui 2017 până în 2020, tocmai pentru a îndeplini condițiile de siguranță la incendiu.

“Îmi pare rău de oamenii care își desfășoară activitatea la Bazar, dar va trebui să închidem acest spațiu pentru că nu există autorizație de la ISU, chiar dacă până acum s-a spus că documentația a fost emisă. Nu ne putem risca să se întâmple vreo nenorocire, ca în cazul Colectiv, pentru că vom răspunde. Comercianții de acolo vor trebui să-și găsească alte spații pentru activitatea pe care o desfășoară”, a precizat Claudiu Buciu, primarul Lugojului.

Fosta administrație a redeschis Bazarul în iulie anul trecut, permițându-le comercianților, care au fost mutați în piața agroalimentară Timișul să revină la vechile locuri de vânzare. La cele două hale au fost executate lucrări de înlocuire a ușilor și de amenajre a unor hidranți.

Articolul Bazarul se închide din nou! Nu are nici acum autorizație de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*