Becali a făcut show la TV pe tema schimbărilor făcute de FCSB la Arad: „Așa vreau eu să fac, există vreo lege penală care interzice? Îmi protejez banii!”

Gigi Becali și-a asumat cele trei schimbări efectuate de FCSB în minutul 34 al partidei de la Arad, în remiza cu UTA (1-1). Când Dinu Todoran i-a schimbat pe Oaidă, Cristea și Dumiter, cu Olaru, V. Crețu și Cordea scorul era 1-0 pentru arădeni, iar patronul FCSB a fost franc în intervenția sa telefonică, de la Digi Sport.

Șeful celor de la FCSB reiterează că banul dictează la echipa sa, astfel că un jucător care este plătit bine, trebuie să joace extraordinar. Becali a dat un exemplu chiar cu Răzvan Oaidă, mijlocaș crescut la Arad, de Atletico Arad, în generația lui Man și Petre. „Dacă Oaidă ia 15.000 pe lună, cu ce i-am stricat eu familia? Sunt familii care nu adună 15.000 de euro în ani de zile. Ai văzut ce a făcut azi pe teren? El are 23 de ani. Cum eu respect contractul și îți dau banii… nu scrie în contract că n-ai voie să ieși. O să vedem noi cine joacă. Am schimbat trei jucători și e treaba mea, Todoran a antrenat echipa, nu trebuie jignit. Nu am o ambiție, vreau să câștig bani, nu mi-am propus să demonstrez la nimeni ceva. Mă interesează să îmi protejez banii mei, să nu ajung ca și Copos, Negoiță sau Borcea, care au pierdut bani sau au falimentat. Până când am fotbal, sau până mă duc la sicriu, eu am grijă de banii mei, apoi se ocupă ginerii și nepoții. Toată lumea de sub comanda mea face ce spun eu. Am bani, am familie frumoasă, am liniște, nu am stresul falimentului, pentru că eu comand bine. Așa vreau eu să fac, există vreo lege penală care interzice? Sau regulamente? Să mă depuncteze dacă nu am voie. Presa să discute de fotbal, nu de cine face schimbările la FCSB. Eu le fac, care este problema? Ca să nu intru în faliment, așa fac”, a explicat Gigi Becali la Digi Sport, după meciul de duminică seara.

În fine, Becali ar fi dorit ca presa să se ocupe mai mult de echipa care a mâncat bătaie (n.a. CSU Craiova, 1-2, cu Botoșani) și mai puțin de FCSB, care a remizat la Arad.

0
0

Articolul Becali a făcut show la TV pe tema schimbărilor făcute de FCSB la Arad: „Așa vreau eu să fac, există vreo lege penală care interzice? Îmi protejez banii!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*