Becali îl vrea din nou pe Alex Albu, Chiajna i-a fixat prețul! Mai sunt șanse ca Balint să lucreze cu fotbalistul căruia i-a oferit cele mai multe minute în Liga 1?

După un an de zile, FCSB a intrat din nou în cursa pentru Alexandru Albu (27 de ani), fotbalistul pe care Concordia Chiajna l-a împrumutat la UTA în sezonul 2020-2021. Folosit de Laszlo Balint la mijlocul terenului, ca „închizător”, Albu a avut evoluții în general bune, iar Mirel Rădoi l-a și chemat la naționala mare în toamna anului trecut. Nu a apucat să debuteze, apoi o accidentare și evoluțiile ceva mai puțin convingătoare nu l-au mai readus „sub tricolor”.

Puternicul fotbalist a terminat sezonul cu două reușite, acasă cu Hermannstadt (1-1, în retur) și pe terenul lui FC Argeș (1-4, în play-out) și oricât și l-ar mai dori Laszlo Balint sub comandă și anul viitor e greu de crezut că „mariajul” poate continua. Chiajna vrea bani în schimbul transferului definitiv al lui Albu și nu puțini pentru bugetul UTA-ei. De altfel, arădenii au și acum o opțiune de cumpărare fixată la 375 de mii de euro, pe care – însă – nu o vor activa.

Prosport.ro scrie că Gigi Becali e într-o căutare disperată de fundași centrali, mai ales că vrea să renunțe și la Andrei Miron (27 de ani), apărător care a jucat în 32 de meciuri pentru FCSB. Vicecampioana României vrea neapărat să-și întărească defensiva și are pe listă mai multe nume de fundași centrali, printre acestea se numără Ulrich Meleke (22 de ani, FC Botoșani) și Alexandru Albu. Conform sursei precizate, Becali a redeschis negocierile cu Albu, asta și după ce patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, i-a transmis că Meleke nu e de vânzare în acest moment. „M-a cautat Gigi Becali și mi l-a cerut pe Meleke. Mi-a dat și un preț bun pe el, dar i-am explicat că nu îl dau acum. Este un fotbalist foarte bun, dar vreau să îl mai tin la mine o perioadă”, spunea Iftime zilele trecute pentru ProSport.

Tot din informațiile prosport.ro, Concordia Chiajna cere în schimbul lui Alexandru Albu suma de 400.000 de euro, una importantă chiar și pentru Becali. Oricum, viitorul fotbalistului născut în București se va decide în curând, altfel el, conform contractului, se va prezenta la reunirea UTA-ei de pe 14 iunie. Înțelegerea cu Chiajna e pentru un împrumut până pe 30 iunie.

Alex Albu e lider la capitolul minute jucate pentru UTA în acest sezon de Liga 1, cu 2813, cu 33 peste Erico da Silva. Totodată, astăzi e încă cel mai bine cotat fotbalist din lotul „Bătrânei Doamne”, cu 650 de mii de euro

0
0

Articolul Becali îl vrea din nou pe Alex Albu, Chiajna i-a fixat prețul! Mai sunt șanse ca Balint să lucreze cu fotbalistul căruia i-a oferit cele mai multe minute în Liga 1? apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*