Becali îl vrea pe Miculescu la FCSB, dar oferta pe adresa clubului UTA nu a venit încă

FCSB a făcut meciul începutului de sezon în Liga 1, trecând cu 4-1 de o altă favorită la titlu, CS Universitatea Craiova. Fotbalistul Under 21 din „11”-le vicecampioanei României a fost Octavian Popescu, fotbalist care a și marcat golul cu numărul doi al echipei sale, însă Gigi Becali mai dorește să pună mâna pe unul dintre juniorii care au început bine noua stagiune.

Este vorba despre utistul David Miculescu, care a ieșit în evidență în special în runda inaugurală, cu Farul Constanța. Practic, polivalentul mijlocaș al arădenilor a fost cel mai periculos pentru poarta lui Tordai, lovind și acea transversală după doar 10 secunde de joc. În cercurile sale de apropiați, Gică Hagi și-a exprimat regretul că l-a pierdut pe Miculescu, jucător pe care l-a avut în propria curte, în probe, în urmă cu aproape 5 ani. Totul a ajuns și la urechile lui Becali, care  în urmă cu două-trei luni a fost sfătuit inclusiv și de Mihai Stoica să-l ia pe tânărul utist, pe care l-a și comparat cu mijlocașul lui Lazio, Milinkovic-Savic.

Prin urmare, patronul lui FCSB a pus mâna pe telefon și i-a sunat personal pe apropiații fotbalistului. Latifundiarul din Pipera știe că „oficialii” clubului UTA vor fi greu de convins să-l cedeze pe Miculescu, mai ales după ce i-a „înțepat” de 150 de mii de euro, procent din taxa de solidaritate de pe urma transferului lui Dennis Man la Parma și alege, cumva, tactica învăluirii. Becali ar dori ca tânărul utist să-și dorească, cumva, atât de mult plecarea de la Arad, încât misiunea sa să fie mai ușoară. Adică, gruparea arădeană să mai lase din pretenții pentru a nu avea un fotbalist nemulțumit în curte. Doar că Miculescu se simte bine în „alb-roșu”, are totala încredere a lui Laszlo Balint și a colegilor din vestiar și simte că nu și-a spus ultimul cuvânt la UTA.

Chiar aseară, euforic fiind după succesul echipei sale cu Craiova, patronul celor de la FCSB a declarat la DigiSport: „Am mai pus ochii pe un jucător, e atacant român. Nu-l ghiciți niciodată! Trebuie să cumpăr tot ce e bun, să fie la mine”, referindu-se, evident, la David Miculescu. Singura problemă este că pe adresa clubului UTA încă nu a sosit nicio ofertă oficială până în acest moment, și, din informațiile noastre, arădenii nu s-ar așeza la masa negocierilor fără ca Becali să pună pe masă cel puțin 800 de mii de euro, plus un procent dintr-un viitor transfer afară. Și, totuși, prețul ar mai putea scădea puțin dacă Miculescu va fi lăsat să joace (sub formă de împrumut) cel puțin până în iarnă, chiar dacă va fi achiziționat de FCSB.

Va fi o săptămână caldă, cu atât mai mult cu cât UTA și FCSB se întâlnesc duminică seara în cadrul etapei a treia a Ligii 1, la Arad.

0
0

Articolul Becali îl vrea pe Miculescu la FCSB, dar oferta pe adresa clubului UTA nu a venit încă apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*