Becali, laudat pentru proiectul pe care il are in desfasurare la baza de la Berceni: „E cel putin la nivelul Barcelonei”

Dupa ce a vazut ca lui Gheorghe Hagi ii merge, Gigi Becali a inceput sa investeasca serios in baza sportiva de la Berceni si in centrul de copii si juniori al FCSB-ului. Acest fapt a fost laudat de catre fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dumitru Dragomir este de parere ca investitiile lui Becali se pot compara cu cele de la cluburi precum Barcelona sau Sahtior.

„Vedeti ce a facut Becali la Berceni. Daca termina ce am vazut eu acolo, parerea mea e ca e cel putin la nivelul Barcelonei. In afara de Sahtior, nu are nimeni ce face Becali acolo. Are patru-cinci terenuri terminate, hoteluri terminate. incepe sa faca selectie pentru copii si juniori, pentru ca asta e cel mai greu. Poti sa ai medicamentatie, hrana, dar daca selectia nu se face cum trebuie, nu e bine. Trebuie sa ai o armata de oameni sa plece in mai multe tari. tara e mare, foametea e si mai mare”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Digi Sport.

Fostul oficial i-a facut si o recomandare finantatorului. Este vorba despre un tanar fotbalist care „fuge ca Bolt”, insa Dragomir nu a dat nume: „Stiu un jucator in Bucuresti care cred ca e cel mai bun din lume. Un jucator care fuge ca Bolt (n.r. recordmanul mondial la 100 de metri, Usain Bolt). Face 14 ani curand. Loveste mingea si cu stangul, si cu dreptul, de va inchinati. Daca Steaua il ia acum si doi ani de zile il formeaza… Nu il ia nimeni la viteza in tara asta, nici la atletism”.

The post Becali, laudat pentru proiectul pe care il are in desfasurare la baza de la Berceni: „E cel putin la nivelul Barcelonei” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*