Becali, nemultumit de rezultatul sondajului Avangarde: „Ma voi bucura atunci cand procentul va 100%! Nici nu va promova, ii va decapita Rapid!”

Avangarde a realizat un sondaj, iar fanii au fost nevoiti sa raspunda la intrebarea „Care este adevarata Steaua Bucuresti?”. 34% dintre respondentii sondajului au fost de parere ca FCSB e adevarata continuatoare a echipei din Ghencea. Gigi Becali a oferit o reactie in acest sens, sustinand ca vrea mai mult si a trimis intepaturi catre CSA.

Pai nu e normal. Trebuie 99% sa zica asta. Adica 14% dintre romani inteleg anormalitate, lucruri anormale. Cei 79% inteleg normalitate, tot e bine, dar nu e foarte bine. Minciuna si anormalitate nu trebuie votate nici de 1%, asa zic eu. Trebuie sa fie 100%. Atunci ma voi bucura.

Impotriva minciunii si a magariilor vreau victorie cu 99,9%. Asa vreau in tara mea. Vreau ca pentru CSA sa ramana sa voteze doar Lacatus, Tudorel Stoica si Talpan. Mie imi pare rau de Lacatus si Iovan. Ei au fost atrasi acolo sa ia niste bani. Iovan are suflet bun, nu-l condamn, iar de Lacatus imi pare rau ca se va face de ras.

Echipa Armatei nici nu va promova, ii va decapita Rapid. Cei de la club pot sa aiba si probleme legale. De ce sa dai bani de la buget ca sa faci echipa cand deja sunt altele? De ce tii baza sportiva de pe urma careia poti incasa bani? Sunt lucruri anormale. Nu-si dau seama in ce probleme sunt. Ce, suntem pe vremea lui Ceausescu ca sa faceti ce vreti cu averea tarii? O sa vada ei.

O sa castig totul in instanta, numele si marca. Nu toata lumea e anormala in tara asta. Important e ca judecatorii sa faca parte din cei 79%. Nu mai are cine sa ii influenteze. Nu mai sunt Oprea, Coldea sau Basescu, nu mai au putere in instanta„, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

The post Becali, nemultumit de rezultatul sondajului Avangarde: „Ma voi bucura atunci cand procentul va 100%! Nici nu va promova, ii va decapita Rapid!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*