Benga a obținut dezlegarea de la UTA și a optat pentru o echipă în liga a doua finlandeză

Titular în centrul apărării utiste în prima parte a stagiunii, Samba Benga nu a mai putut reveni la Arad la începutul lui 2019 din motive legislative. Senegalezul a avut drept de ședere în România doar până în luna noiembrie și s-a întors în Italia de abia după ultima rundă a anului, disputată pe 8 decembrie, la Constanța. Astfel, solicitarea pentru o nouă viză a fost refuzată și între timp conducerea „Bătrânei Doamne” s-a orientat spre alți fundași.

Totuși, contractul dintre Benga și UTA era valabil până la finalul campionatului în curs, așa că a fost nevoie de acordul arădenilor pentru ca fotbalistul să semneze în altă parte. „După consultarea cu antrenorii echipei, am decis să-i dăm dezlegarea lui Benga. Am înțeles că a decis să joace în Finlanda, noi îi mulțumim pentru ceea ce a făcut la UTA și-i dorim baftă”, ne-a comunicat Codru Grădinariu, directorul general al Campioanei Provinciei.

Într-adevăr, fundașul de 22 de ani a optat pentru Ekenäs IF, formație din liga a doua finlandeză. Campionatul acolo începe pe 27 aprilie, noua formație a lui Benga urmând să o întâlnească pe teren propriu pe Jaro.

0
0

Articolul Benga a obținut dezlegarea de la UTA și a optat pentru o echipă în liga a doua finlandeză apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*