Benga: „Am arătat spirit, nu am încetat nici o clipă să credem că putem egala! Cea mai tare atmosferă din acest sezon”

Chiar dacă nu mai dă siguranța de dinaintea accidentării grave din luna aprilie a anului trecut, Alexandru Benga rămâne un om important în angrenajul UTA-ei. Ca și restul echipei arădene, experimentatul fundaș central a avut un mijloc de primă repriză de coșmar cu Rapidul, după care nu a mai riscat aproape nimic până la final.

Până la urmă, egalând la doi formația giuleșteană, „Bătrâna Doamnă” rămâne neînvinsă acasă și nu-și pierde moralul înainte de meciurile grele din perioada ce urmează. „Am început foarte bine jocul, în primele 15 minute am controlat autoritar partida, am dominta pozițional, exact cum ne așteptam. A venit o fază fixă și Rapidul a reușit să marcheze, apoi au majorat scorul dintr-o deviere fericită pentru ei. Nu e confortabil să intri cu 0-2 la pauză, dar am știut că trebuie să ne menținem planul de joc și, dacă vom continua să avem încredere și să forțăm, o să reușim să marcăm. Am simțit în primele 15 minute pe care le-am dominat, că suntem mai puternici decât ei și nu am cedat, asta a fost cel mai important lucru. Am arătat spirit, nu am încetat nici o clipă să credem că putem egala și am reușit să scoatem un punct”, spune fotbalistul care a început cel de-al doilea său sezon în „alb-roșu”.

Benga a apreciat și atmosfera creată de peste 8000 de fani ai Aradului. „Categoric a fost cea mai tare atmosferă din acest sezon. Le mulțumim fanilor, ne-au împins de la spate, am văzut ce înseamnă să ai un public extraordinar: Chiar și Rapidul, care e obișnuită cu o astfel de atmosferă și au jucători cu multe meciuri cu atâta lume în tribune în a doua repriză nu au mai intrat la noi în careu. Deci aportul publicului a fost senzațional și e bine că le-am adus o mică bucurie”, a mai afirmat Benga.

Operat la nivelul mușchilor inghinali în aceată vară, apărătorul lui Balint a început campionatul pe bancă, dar problema musculară a lui Medjimorec l-a readus printre titulari, unde a și rămas cel puțin până în această seară.

0
0

Articolul Benga: „Am arătat spirit, nu am încetat nici o clipă să credem că putem egala! Cea mai tare atmosferă din acest sezon” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*