Benny Adegbuyi vine la gala „Danger Superfight”. „Cupa Mărţişorului”, sâmbătă, la Iulius Mall

Românul Benjamin Adegbuyi, unul dintre cei mai bine cotaţi kick-boxeri ai momentului, participant în circuitul mondial Glory, este invitatul de onoare al ediţiei cu numărul trei a galei „Danger Superfight”.

danger adegbuyi
Evenimentul organizat de Ginardo Gaşpar prin clubul Ginbox Timişoara va avea loc în data de 30 aprilie, cu începere de la ora 20, la sala „Constantin Jude”. Adegbuyi va veni cu un sportiv de la clubul său şi va urca în ring pentru a-i premia pe învingători. Vor fi zece meciuri în gala propriu-zisă şi patru în undercard. Câştigătorii vor primi o centură „Danger Superfight”.

„Sunt în discuţii cu 10-15 sportivi disponibili pentru această gală. Aştept şi confirmarea unui meci pentru titlul mondial. Mai rămân de stabilit şi alte detalii. Bugetul nu este făcut încă, sper să ne sprijine cât mai mulţi oameni de afaceri pentru a organiza un eveniment memorabil. Tot în acea zi şi tot la sala <Constantin Jude> voi ţine şi ediţia cu numărul zece a <Cupei Ginbox>, dar într-un cadru mai restrâns, cu 15-20 de meciuri, iar accentul va fi pus pe sportivii de la Ginbox”, a declarat Ginardo Gaşpar, preşedinte-antrenor la Ginbox Timişoara.

„Cupa Mărţişorului”, sâmbătă, la Iulius Mall

Până la evenimentul din 30 aprilie, Ginbox Timişoara îi invită pe timişoreni la ediţia inaugurală a „Cupei Mărţişorului”. Competiţia de kick-boxing se va desfăşura sâmbătă, de la ora 13, la Iulius Mall. Au confirmat participarea 83 de sportivi de la cluburi din Timişoara, Deta, Liebling, Buziaş, Craiova şi Drobeta Turnu Severin.

„Organizăm această competiţie cu ocazia împlinirii a trei ani de la înfiinţarea clubului Ginbox. Este un moment special pentru noi şi vrem să-l marcăm prin acest eveniment pe care l-am denumit <Cupa Mărţişorului>. Vrem ca el să devină o tradiţie”, a precizat Ginardo Gaşpar.

 

The post Benny Adegbuyi vine la gala „Danger Superfight”. „Cupa Mărţişorului”, sâmbătă, la Iulius Mall appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*