Bercu și Vlad dau Lipova pe Cermei, fostul mijlocaș al UTA-ei revine printre „sămădăi”!

Doar o săptămână s-au pregătit Marcel Bercu și Michel Vlad alături de colegii lor de la Șoimii Lipova. În noul sezon, ambii vor juca sub formă de împrumut la o altă divizionară terță arădeană, Gloria Lunca Teuz Cermei, unde Flavius Moisă avea nevoie de calitate și experiență pe posturile de ocupare de cei doi fotbaliști.

Marcel Bercu are 27 de ani și e fundaș central. În tur a fost punct fix în defensiva lui Flavius Sabău, apoi a cam pierdut primul „11”. În plus, din cauza serviciului nu poate participa la antrenamenetele echipei lipovane programate mai nou înainte de masă și ales să meargă în Țara Sămădăilor. Și Michel Vlad (26 de ani), fotbalist crescut de UTA, era a treia sau a patra variantă ca mijlocaș lateral, așa că și el a decis să revină la Gloria Lunca Teuz Cermei, acolo unde a jucat în urmă cu trei sezoane.

Până la finalul acestei săptămâni, stafful tehnic al cermeianilor ar trebui să definitiveze în mare lotul de jucători pentru noul sezon, iar datele problemei sunt acum destul de clare. Inclsuiv Alex Sabău și Ionuț Pop s-au întors acasă după probele susținute la Hermannstadt, respectiv Metaloglobus, astfel că vor fi la dispoziția lui Moisă și în noul campionat. Se vorbește despre un lot de maxim 21-22 de jucători la Cermei, mutările verii numindu-se Adi Piț (38 de ani), Tenlep Loic (mijlocaș camerunez) și juniorii UTA-ei, Nagy, Clipotă și Maxim, plus, evident, Bercu și Vlad.

CAO Oradea e primul adversar din amicale al trupei „roș-albe” peste exact o săptămână, la Oradea.

0
0

Articolul Bercu și Vlad dau Lipova pe Cermei, fostul mijlocaș al UTA-ei revine printre „sămădăi”! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*