Biciclete pentru cei mai buni elevi din comunele Balinț și Bethausen

Performanța școlară reprezintă un obiectiv pentru fiecare unitate de învățământ, iar pentru a-i motiva pe elevi, o răsplată este oricând bine­ve­nită. Totodată, în contextual ac­tual, siguranța elevilor în școli este de asemenea pe primul loc.
În acest sens, Sergiu Zima, pro­prie­tarul supermarketului CBA, a do­nat Școlilor Gimnaziale din Ba­linț și Bethausen dezinfectanți pen­tru mâini, extrem de necesari în această perioadă, dar și câte o bicicletă Mountain Bike pentru elevii care vor obține cea mai bună medie la general în anul școlar 2020-2021. În cazul în care mai mulți elevi vor avea aceeași medie, se va trage la sorți.

”Implicarea directă în activită­ți­le școlii noastre, prin ajutoarele materiale pe care le-a oferit elevilor noștri au adus zâmbetul pe fața co­piilor, dorința de a se autodepăși, de a câștiga, dar și sentimentul că e­xistă oameni pentru care educația con­tează. Sperăm ca prin acest sti­mulent motivația pentru învățare, din partea elevilor, să crească. Nu putem decât să mulțumim pentru gest, pentru sprijin și pentru im­pli­ca­rea în astfel de acțiuni. Mulțumim lui Dumnezeu că încă mai există oameni cu suflet mare care sunt conștienți de importanța susținerii educației, a acordării de stimulente elevilor merituoși”, ne-a declarat prof. Mihaela Kristof.

Directorii celor două unități de învățământ, prof. Adrian Ionescu de la Școala Gimnazială Bethausen și prof. Mihaela Kristof de la Școala Gimnazială Balinț s-au arătat impresionați de gestul omului de a­fa­ceri, care a ales să sprijine co­­mu­ni­tatea prin ajutorul oferit elevilor din cele două localități.

Articolul Biciclete pentru cei mai buni elevi din comunele Balinț și Bethausen apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*