Bier va juca la „Vladi”, Dehelean și Diarra mai rămân pe piață pentru un portar: „Atacăm primele 5 locuri!”

E mult chef de fotbal la Vladimirescu, mai precis în tabăra celor de la CS Glogovăț, care nu au evoluat în „Turneul de desemnare a campioanei județene” din toamnă. De această dată, trupa de la marginea Aradului își face atent pașii pentru noul sezon, pe care l-a început cu reunirea de săptămâna trecută.

Călin Dehelean contează mai mereu pe 18-20 de jucători la antrenamente, o medie foarte bună în plină perioadă de concedii. Singura noutate a lotului vizează un nume important în fotbalul arădean al ultimelor două decenii. Fundașul Tibi Bier (34 de ani), cu meciuri și în Liga 1 la UTA și Internațional Curtea de Argeș, a acceptat oferta lui „Vladi” după despărțirea de Victoria Zăbrani. „Avem nevoie de un fotbalist cu experiența și valoarea lui Tibi în defensivă, mai căutăm doar un portar, căci Vîrtaci a plecat în străinătate. În rest, suntem acoperiți, avem un lot lărgit de 23-24 de fotbaliști, între care și juniori localnici. Sterciuc și Dennis Negrea au revenit la echipă, sperăm să-l repatriem și pe Iana, de la ACB Ineu, cu noi mai sunt și Căciulă, Moldovan și Mario Ceh. Doboș și Ardelean s-au întors și ei de la Felnac, stăm bine la nivel de lot, ne propunem o clasare în primele 5 echipe în noul sezon. Avem și autoritățile locale alături, pe domnul primar, Mihai Mag, la nivel de bază sportivă cred că suntem una dintre cele mai privilegiate comune din județ, mai ales că ne aflăm la o aruncătură de băț de municipiu, lucrurile sunt bune”, ne-a declarat Călin Dehelean, antrenorul principal al celor de la „Vladi”.

Ex. utistul Abdoulaye Diarra va fi în continuare „secund” la Glogovăț, dar își va ajuta echipa și din teren. Deocamdată, însă, ivorianul s-a dus să-și vadă familia în Africa după 8 ani de zile și va reveni la Arad săptămâna viitoare. Tot atunci, dar sâmbătă, „roș-albaștrii” încep seria amicalelor cu Șoimii Șimand, după care își vor mai testa forțele cu: Felnac (7 august), Socodor (11 august), și Păuliș (14 august). Noul campionat al Ligii a 4-a Arad e prevăzut să debuteze pe 20 august.

0
0

Articolul Bier va juca la „Vladi”, Dehelean și Diarra mai rămân pe piață pentru un portar: „Atacăm primele 5 locuri!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*