Bîlcea îi felicită pe utiști pentru îndeplinirea obiectivului, dar sugerează și întărirea echipei manageriale pentru sezonul următor!

Când și-a anunțat candidatura la Primăria Aradului, între altele, Sergiu Bîlcea și-a declarat susținerea necondiționată pentru UTA. Ulterior, jocurile politice l-au impus pe Călin Bibarț în fruntea orașului (cu ceva emoții la votul din septembrie 2020), iar de atunci nu puține au fost episoadele în care noul edil a trimis săgeți către conducerea grupării arădene. În plus, finanțarea a fost sub cea din anul 2019, în față fiind bagată scuza cheltuielilor cu pandemia.

Ieri, după ce „Bătrâna Doamnă” a trecut cu 1-0 de Gaz Metan Mediaș și și-a asigurat rămânerea în elita fotbalului românesc, Bîlcea le-a transmis public felicitări „roș-albilor”, dar a vorbit și despre viitor, sugerând – printr altele – întărirea echipei manageriale a clubului, dar și continuarea parteneriatului cu administratia aradeană.

”Obiectiv atins: UTA rămâne unde îi este locul, în Liga 1 ! Sezonul următor va fi altfel, cu publicul cald alături de echipă, cu un proiect care trebuie să aducă Aradul mai aproape de UTA. Felicitări tuturor şi la cât mai multe reuşite! Acum trebuie să gândim paşii următori, cred că trebuie să atingem câteva obiective: continuarea proiectului cu Academia, care ne ajută să creştem noi talente; întărirea echipei manageriale; dezvoltarea infrastructurii sportive arădene; includerea stadionului în circuitul naţional și continuarea parteneriatului cu administratia aradeană” – e mesajul postat pe Facebook de deputatul arădean.

 

0
0

Articolul Bîlcea îi felicită pe utiști pentru îndeplinirea obiectivului, dar sugerează și întărirea echipei manageriale pentru sezonul următor! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*