Bîlcea trimite săgeți către administrația locală: ”O nedreptate şi o ruşine, nu mai trebuie acceptată această situație! Oraşul trebuie să asigure finanţarea!”

„Bătrâna Doamnă” a promovat în Liga 1, dar municipalitatea a rămas datoare. În primul rând ca finanțare, care în 2020 a fost sub cea din 2019 cu 2,2 milioane de lei, iar banii au putut fi folosiți doar în lunile iunie-august și noiembrie-decembrie.

În plus, e adevărat că Aradul și-a inaugurat, în sfârșit, stadionul de 14 milioane de euro, al cărui construcție a început în anul 2014, doar că sunt destule defecțiuini vizibile. Una dintre acestea este legată de starea gazonului de pe „Francisc Neuman”, care a pus și astăzi probleme, în UTA – FC Argeș 1-2.

Până cu o lună înainte de alegerile locale, candidatul PNL la Primăria Arad a fost Sergiu Bîlcea, după care „ștafeta” a fost preluată de Călin Bibarț. Noul edil a atacat-o pe UTA și public, că ar fi datoare bugetului local, că autocarul clubului se plimbă gol prin țară, etc., iar această atitudine se reflectă inclusiv în starea precară a gazonului din Calea Aurel Vlaicu.

Devenit între timp deputat de Arad, Bîlcea a pus administrația orașului la colț pentru cum gestionează „speța UTA în Liga 1”: ”Ce gust amar, după UTA – FC Argeş… Un gust amar pentru că echipa ar fi putut câştiga acest joc chiar şi în inferioritate numerică… Dar şi pentru că s-a jucat pe acest noroi care trebuia să fie, de fapt, un gazon bun, în tradiţia Aradului… Cred că nu trebuie să acceptăm această situaţie şi să luăm urgent măsuri, pentru că este o nedreptate şi o ruşine să investim atât de mult într-un stadion şi să avem o astfel de suprafaţă de joc.

Proiectul UTA este serios, cred că poate să se dezvolte mai bine, dar pentru asta oraşul trebuie să fie aproape de club: să asigurăm finanţarea, să ajutăm echipa să crească. UTA este Arad şi nu trebuie să acceptăm nici noroiul, nici mediocritatea. Putem mai mult şi sigur vom face mai mult! Haide UTA, hai Aradul!”, a postat Sergiu Bîlcea pe contul personal pe Facebook.

0
0

Articolul Bîlcea trimite săgeți către administrația locală: ”O nedreptate şi o ruşine, nu mai trebuie acceptată această situație! Oraşul trebuie să asigure finanţarea!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*