Biled ratează cu seninătate și pierde din nou, Avântul Periam fructifică: 4-2 (2-2) de la 2-0

Deși, spre deosebire de amfitrionii partidelor de la ora 11, au și încasat goluri, gazdele de la Avântul Periam au menținut nota generală a zilei în runda a XIV-a din Divizia D Timiș, favorabilă sportivilor pe teren propriu, izbutind în premieră în acest campionat să învingă în două apariții consecutive acasă.

Iar învinși le-au fost tocmai vizitatorii de la Voința Biled, care, după ce n-au pierdut deloc în primele 12 etape, au cedat de două ori la rând în ultimele runde: Avântul Periam – Voinţa Biled 4-2 (2-2).

Într-adevăr, Voința s-a înclinat și la Periam, după ce era surprinsă weekend-ul anterior la Murani. Andrei Ciobănică a deschis scorul în minutul 7 din lovitură de la 11 metri iar Angelo Olteanu l-a majorat în cel mai scurt timp la 2-0 pentru Avântul deja în minutul 12, după care vizitatorii au revenit prin goluri într-un sfert de oră, înscrise de Dragan Paulevici (min. 20) şi Rareş Blaga (min. 35).

Tot într-un sfert de oră aveau să marcheze în repriza secundă aceiași Olteanu și Ciobănică, în minutele 60 și 75, iar astfel gazdele din Periam au învins pentru a treia oară pe teren propriu în actualul campionat.

Dan Bogdan (director sportiv Avântul Periam): ”A fost un meci bun din partea ambelor echipe, iar sincer să fiu Biledul a avut ghinion, căci a ratat foarte mult din situaţii clare de gol. În schimb noi, de câte ori am plecat spre poartă, am reuşit să marcăm, şi aşa i-am bătut! Fotbalul mai ţine şi cu ăia săraci…”

Nicu Bogdan (manager Voința Biled): ”Noi am avut 15 ocazii clare din care am marcat de două ori, în schimb cei de la Periam de cinci ori au scăpat la poartă şi au înscris de patru ori. Te rog să menţionezi că am avut un arbitraj foarte corect! Iar acum pregătim meciul din etapa următoare, cel cu Dumbrăviţa, şi sper să-i batem!”

Avântul Periam: Ulmet – Cătălin Filip, Fibişan, Petri, Totoreanu, Cioica, Costândana, Ciobănică, Vereşteanu, Toma, Olteanu.

Antrenor: Marius Stanache.

Au mai jucat: Văcaru şi Uşvat.

Voința Biled: Nicuşor Bogdan – Drăguş, Piloiu, Nohai, Brustureanu, Nemiţeanu, Blaga, Tomescu, Bobu, Anghel, Paulevici.

Antrenor: Iulian Tăut.

Faur este singurul jucător al oaspeților care a mai intrat în jos pe parcursul reprizei secunde, Voința neavând alți componenți pe banca de rezerve.

A arbitrat un trio cu Florin Brădău la centru, ajutat la cele două margini de Nicolae Chiţoiu şi Alexandru Ghiurcan. Observator de arbitri, Zaharie Ciev.

The post Biled ratează cu seninătate și pierde din nou, Avântul Periam fructifică: 4-2 (2-2) de la 2-0 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*