Biletele la finala Cupei la fotbal feminin de la Arad se pot procura doar online pentru 10 lei și cu dovada vaccinării sau a testelor RT-PCR sau antigen!

AC Piroș Security nu a produs surpriza în semifinalele Cupei României în fața campioanei Olimpia Cluj, astfel că Aradul nu va avea reprezentantă în lupta pentru trofeu, duminică, 6 iunie, pe arena „Francisc Neuman”. E prima finală de Cupă pe care o organizează orașul Arad și primul meci cu spectatori pe noua arenă a orașului, inaugurată în vara anului trecut, dar închisă suporterilor echipei UTA în contextul pandemiei de coronavirus.

Așadar, amatorii de fotbal feminin din Arad și nu numai au ocazia să ia loc în tribunele stadionului din Calea Aurel Vlaicu achitând prețul de intrare de 10 lei, cu respectarea protocolului comun emis de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății. Arena se va putea umple în proporție de 25% din capacitatea ei, deși e greu de crezut că vor exista în jur de 2700 doritori să vadă confruntarea dintre Universitatea Olimpia Cluj și Heniu Prundu Bârgăului, ce începe duminică, la ora 12,30!

Mai jos, aveți toate detaliile oferite chiar de Federația Română de Fotbal privind obținerea accesului la primul meci cu spectatori pe arena de 14 milioane de euro a Aradului:

”Stadioul Francisc von Neuman din Arad găzduiește ediția din acest an a finalei Cupei României la fotbal feminin cu spectatori în tribune.

Începând de astăzi, puteți achiziționa online, pe bilete.frf.ro, tichete pentru acest joc. În faza finală se vor întâlni Heniu Prundu Bârgăului, vicecampioana României, și Universitatea Olimpia Cluj, campioana en-titre.

Prețul unic al unui bilet este de 10 RON. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în stadion, însă și datele acestora trebuie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion se face doar în baza unui bilet valabil nominal!

Pentru a respecta condițiile prevăzute în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății nr. 310/708/2021 privind prezența spectatorilor, procedura de achiziționare a biletelor include mai mulți pași enumerați mai jos.

În primul rând, la acest joc pot asista doar:

 • Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
 • Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
 • Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. Testele se vor efectua doar în laboratoarele autorizate de Ministerul Sănătății!

Regulament achiziție bilete

 1. Biletele se vând exclusiv online, pe site-ul bilete.frf.roSpectatorii se pot prezenta la stadion fie cu biletul printat, fie cu documentul digital de pe telefon.
 2. Accesezi evenimentul pe site-ul bilete.frf.ro, îți selectezi locurile (maximum 4 pentru o comandă) și tipul biletului ( adult/copil ). Se completează datele fiecărei persoane care va participa la meci (nume, prenume, CNP), nu doar ale utilizatorului care plasează comanda.
 3. Biletele sunt nominale și netransmisibile. După introducerea datelor, se achită suma aferentă comenzii, iar cumpărătorul primește pe e-mail câte un link separat de e-ticket pentru fiecare persoană înscrisă. Ex: Dacă au fost achiziționate 3 bilete adulți și un bilet copil sub 14 ani, cumpărătorul va plăti doar valoarea biletelor pentru adulți și va primi 4 link-uri distincte de bilete nominale.
 4. În momentul accesării link-urilor, biletul va fi activat doar după ce cumpărătorul bifează că își asumă, conform legislației în vigoare, că va respecta regulile de acces la evenimentele sportive din România și după ce va alege una dintre următoarele variante:
 • Este vaccinat împotriva SARS-CoV-2
 • Se va prezenta cu un test negativ RT-PCR.
 • Se va prezenta cu un test negativ rapid antigen.
 1. Responsabilitatea autenticității dovezilor medicale revine fiecărui solicitant de bilete. În acest sens va bifa că a luat la cunoștință de implicațiile falsului în declarații și ale zădărnicirii bolilor.
 2. Totodată, solicitantul de bilete își va da acordul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate de autoritățile competente în vederea analizării concluziilor evenimentului la care a participat.
 3. Biletele nu pot fi achiziționate fără consimțământul explicit acordat la punctele 5 și 6. Prin achiziționarea de bilete, persoanele își dau acordul privind Regulamentul de participare FRF.”
0
0

Articolul Biletele la finala Cupei la fotbal feminin de la Arad se pot procura doar online pentru 10 lei și cu dovada vaccinării sau a testelor RT-PCR sau antigen! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*