Biletele la meciul dintre UTA și FCSB s-au epuizat în mai puțin de două ore, arădenii speră să mai tipărească altele după relaxările anunțate de Guvern!

Vizita FCSB-ului suscită interes major în rândul fanilor UTA-ei. Aceștia au epuizat cele aproximativ 2300 de bilete puse în vânzare de clubul arădean în doar două ore, fie că a fost vorba despre achiziționarea acestora fizică sau online. Și vorbim despre tichete de aproape două ori  mai scumpe decât cele de la meciul cu Farul, respectiv 60 de lei pentru un loc la tribuna I, 44 de lei la tribuna a II-a și 30 de lei la peluza „Iosif Petschovschi”

Punctele de vânzare de la arena „Francisc Neuman” s-au deschis la ora 11, dar coada a început să se formeze cu două ore mai repede. Doar cei care au ajuns la rând până în jurul orei 12,00-12,15 au fost norocoși, căci restul au fost informați că toate biletele disponibile au fost epuizate. Au fost exemple de fani, care, văzând că au puține șanse să ajungă la să-și ia fizic biletul de la stadion, deși stătuseră zeci de minute la coadă, au pus mâna pe telefoanele mobile și și-au rezervat online locurile pentru disputa de duminică seara, de la ora 22.

Așadar, toate cele 5500 de locuri disponibile pe „Francisc Neuman”, în condițiile în care protocolul valabil azi prevede deschiderea noii arene arădene la jumătate din capacitate, sunt deja ocupate. Totuși, există speranțe ca numărul fanilor să crească până la 8200 dacă noul set de relaxări va fi adoptat de Guvern vineri și mai ales dacă va exista și protocol comun între MTS și Ministerul Sănătății pe această temă. Altfel, UTA va păți ca și la meciul cu Gaz Metan, din primăvară. când anunțurile publice ale președintelui Iohannis și premierului Câțu nu au avut nicio valoare fără…norme de aplicare specifice.

”Toate biletele pentru partida cu FCSB au fost epuizate! În cazul în care propunerea de a disputa meciuri cu 75% din capacitate va fi acceptată de Guvern și publicată în Monitorul Oficial în timp util, urmează să mai punem în vânzare bilete! Vă mulțumim pentru întelegere!” – e anunțul oficial al clubului UTA.

Evident, indiferent de numărul final de spectatori la confruntarea din runda a treia, dintre echipele lui Balint și Todoran, vorbim doar despre persoane vaccinate, testate negativ PCR-RT și antigen sau cele care au trecut prin boală în ultimele 180 de zile. În ceea ce privește testele rapide, acestea se vor efectua la stadionul arădean în ziua meciului, adică duminică, între prele 10 și 19,30, contra unei sume mult sub prețul pieței – 20 de lei.

Meciul dintre UTA și FCSB a fost aprins și mai mult de pașii făcuți de Gigi Becali în direcția lui David Miculescu, mijlocașul de 20 de ani al „Bătrânei Doamne”. Până una alta, patronul vicecampioanei s-a lovit de prețul mare (în opinia sa) fixat de arădeni pentru un transfer definitiv, aproximativ 1 milion de euro. Contractul lui Miculescu cu „roș-albii” expiră în vara anului 2023.

0
0

Articolul Biletele la meciul dintre UTA și FCSB s-au epuizat în mai puțin de două ore, arădenii speră să mai tipărească altele după relaxările anunțate de Guvern! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*