Biletele la meciul Mayweather – McGregor au preturi cuprintre intre 500 si 10.000 de dolari!

Organizatorii meciului de box dintre americanul Floyd Mayweather si irlandezul Conor McGregor, starul artelor martiale mixte, programat pe 26 august, la Las Vegas, au anuntat ca pretul de vanzare a biletelor pentru acest eveniment este cuprins intre 500 si 10.000 de dolari, informeaza AFP.

Lupta va avea loc pe T-Mobile Arena, sala cu o capacitate de 20.000 de locuri, construita nu departe de „Strip”, bulevardul principal al capitalei mondiale a cazinourilor si jocurilor de noroc.

Este un meci pe care il vezi o singura data in viata„, a explicat Leonard Ellerbe, directorul general al Mayweather Promotions.

Este, de departe, cea mai importanta lupta pe care am organizat-o vreodata„, a spus la randul sau, Dan White, presedintele UFC, cel mai puternic campionat de arte martiale mixte (MMA), cu care McGregor se afla sub contract.

Vom depasi retetele generate de meciul Pacquiao/Maiweater. Aceasta lupta va atrage mai multa lume la nivel international, deoarece Conor este foarte popular in Australia, in Brazilia sau in Europa„, a adaugat White.

„Meciul secolului”, cum a fost denumit duelul dintre Floyd Mayweather si filipinezul Manny Pacquiao, organizat in mai 2015, dupa interminabile negocieri, a generat peste 400 milioane dolari doar din retetele tv, un record pentru lumea boxulu

The post Biletele la meciul Mayweather – McGregor au preturi cuprintre intre 500 si 10.000 de dolari! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*