Biletele la meciul UTA – FCSB se vând de miercuri, testele antigen din fața stadionului se vor efectua doar duminică!

Am intrat în săptămâna primului mare meci al stagiunii al UTA-ei, de pe teren propriu. Duminică, la Arad, sosește FCSB, vicecampioană a României, cu pretenții mari de titlu și în acest an. Cum porțile arenei „Francisc Neuman” au fost închise în campionatul precedent, suporterii așteaptă cu atât mai mult momentul să-și vadă la lucru pe viu favoriții contra uneia dintre cele mai bune formații din țară. Ambele echipe au strâns 4 puncte din 6 posibile în startul sezonului și țin primele pagini ale ziarelor prin posibilul transfer al lui David Miculescu din „alb-roșu” în „roșu-albastru”. Chiar Gigi Becali a recunoscut totul în această dimineață: „De unde l-ați ghicit? E și frumos… Așa l-am luat pe Man. Și pe Nedelcu la fel, doar că la el nu s-a legat. E frumos, înalt, are o alură de fotbalist. De vreo șase luni – un an am vrut să îl iau, acum am acționat. El mai are încă un an jumătate contract. Dacă nu-l dau, o să îl iau gratis”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

La ultimul UTA – FCSB deschis publicului, cel din 2007, terminat cu scorul de 1-1 (goluri Edson, respectiv Nicoliță), pe vechea arenă din Calea Aurel Vlaicu au fost aproximativ 7500 de spectatori, așa că duminică seara e clar că cele 5500 de locuri, atât cât pot fi cedate de organizatori în condițiile restricțiilor legate de pandemia de COVID, se vor ocupa în întregime. De altfel, aproximativ 2300 aparțin deja abonaților, restul urmând să fie comercializate pe bază de bilte, începând de miercuri. Startul se dă la ora 11, atât pentru vânzarea fizică, la demisolul arenei „Francisc Neuman”, cât și online pe uta-arad.ro.

Un tichet la tribuna I valorează 60 de lei, unul la tribuna a II-a – 45 și cele la Peluza Iosif Petschovsky – 30 de lei, iar programul de vânzare al lor, la stadion, e următorul:

Miercuri, 28 iulie

Orele 11-13 și 17-19

Joi, 29 iulie

Orele 17-19

Vineri, 30 iulie

Orele 11-13 și 17-19

Totodată, clubul UTA redeschide și campania de vânzare a abonamentelor, după următorul program:

Marți, 27 iulie

Orele 17-19

Miercuri, 28 iulie

Orele 11-13 și 17-19

Joi, 29 iulie

Orele 17-19

Vineri, 30 iulie

Orele 11-13 și 18-19

Accesul pe stadion, pe bază de brățări!

Ca și la meciul cu Farul Constanța, din prima etapă a Ligii 1, posesorii de abonamente și bilete trebuie să-și procure și brățări pentru a avea acces porțile arenei „Francisc Neuman” la confruntarea cu FCSB. Singura diferență ar fi că testele antigen din fața stadionului nu se vor mai face și sâmbătă, ci doar în ziua meciului, pentru suma de 20 de lei. Motivul e unul simplu și acela că un test rapid negativ e valabil doar 24 de ore, or asta ar însemna ca suporterii fie poftiți la corturile cadrelor medicale sâmbătă, după ora 21,30. Dar iată anunțul complet al clubului UTA pe această temă:

”Accesul pe stadion este permis persoanelor care dețin abonamente valabile sau bilete si brățări personalizate pentru fiecare meci, emise de club.

Brățările se pot obține doar de către:

  • persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 ore
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.
  • copii sub 12 ani nu au nevoie de test, dar vor primi brățară, la fel ca și adulții

Clubul vă asigură teste antigen pentru toți doritorii, preț 20 lei/persoană.

Brățările se eliberează la Arena „Francisc Neuman” după următorul program:

  • Vineri, 30.07.2021, ora 17:00-19 (vaccinați, test RT-PCR, vindecați)
  • sâmbătă, 31.07.2021,  ora 10:00-13:00 și 17:00-20:00 (vaccinați, test RT-PCR, vindecați)
  • duminică, 01.08.2021, ora 10:00-19:30 (vaccinați, test RT-PCR, vindecați, test antigen)

Testele antigen se vor efectua la Arena „Francisc Neuman” după următorul program:

  • duminică, 01.08.2021, ora 10:00-19:30

Având în vedere contextul actual, recomandăm ridicarea brățărilor în timp util.

Vă informăm că porțile stadionului vor fi deschise duminică de la ora 19:00.

Este interzisă introducerea pe stadion a alimentelor și băuturilor de orice tip (inclusiv semințe).

Accesul în stadion se va face doar la porțile corespunzătoare sectorului inscripționat pe abonament sau bilet.

Copiii sub 3 ani u acces liber și vor sta în brațele însoțitorului.

Copiii între 3-13 ani au 50% reducere la achiziționarea biletelor, reducere ce se poate aplica doar la Arena „Francisc Neuman””

1
0

Articolul Biletele la meciul UTA – FCSB se vând de miercuri, testele antigen din fața stadionului se vor efectua doar duminică! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*