Biletele la UTA – Dinamo s-au vândut ca pâinea caldă, ultimele le vor reveni – probabil – abonaților

Sediul clubului emblemă al orașului, din Calea Victoriei nr. 20, a fost luat cu asalt în această dimineață de cei care își doresc un loc pe stadionul „Motorul”, la meciul anului în fotbalul arădean. Marți, în Aradul Nou, UTA o întâlnește pe Dinamo în 16-imile Cupei României, iar fanii „roș-albilor” speră într-o surpriză.

Dat fiind interesul major în jurul duelului, coada la ușa clubului a început să se formeze puțin după ora 10, iar la 11, când a început oficial programul de comercializare a tichetelor, erau cel puțin 50 de persoane la rând. Numărul s-a păstrat constant timp de aproape trei ore, astfel că, în jurul orei 14, când s-a făcut primul bilanț, s-a constatat că 90% din biletele puse în vânzare de club publicului larg erau deja vândute. Astăzi, între orele 16 și 18, probabil va fi epuizat și procentul de 10%.

Abonații clubului formează o categorie aparte și biletele ce le revin rezervate până vineri, la ora 18. Dacă acestea nu vor fi ridicate în timp, atunci ultimele bilete se vor, da, probabil, la liber sâmbătă, între orele 10 și 12.

În fine, galeriei celor de la Dinamo le revin 240 de bilete în sectorul rezervat de obicei galeriilor oaspeților, iar, după cum se știe, abonații VIP ai clubului au avut de la bun început locurile rezervate. Vă reamintim că un bilet costă 30 de lei, iar elevii (pe baza carnetului) plătesc 10 lei. În ziua meciului, publicul are acces în tribunele stadionului „Motorul” începând cu ora 15:00, primul fluier al confruntării cu „câinii roșii” urmând să se dea la ora 16,30.

0
0

Articolul Biletele la UTA – Dinamo s-au vândut ca pâinea caldă, ultimele le vor reveni – probabil – abonaților apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*