Biletele la UTA – Rapid se vând de mâine, va fi – fără îndoială – al treilea Sold OUT al stagiunii!

UTA se află în fața poate celui mai așteptat meci al stagiunii de toamnă pentru suporterii săi. FCSB și CS Universitatea Craiova au umplut și ele arena „Francisc Neuman”, la 75% din capacitatea ei, dar „ciocnirea” cu Rapidul e și mai specială pentru arădeni. În primul rând, giuleștenii sunt înfrățiți cu marii rivali de pe Bega, cei de la ASU Poli, iar apoi avem parte de un duel de podium, locul 3 v.s. locul 2.

Așadar, Aradul freamătă, iar cererea de bilete pentru derby-ul de vineri seara (ora 21) e imensă. Aproximativ 1500 de locuri, pe lângă cele 3000 rezervate abonaților, s-au ocupat deja cu ocazia…meciului cu sârbii de la Kolubara. Se știe că fanii au avut posibilitatea să-și ia la pachet tichete pentru cele două dispute, așa că de vândut au mai rămas în jur de 4000 de bilete. De fapt, undeva la 3600, căci diferența merge la susținătorii Rapidului, conform celor 5 procente rezervate galeriei echipelor oaspete.

Așadar, începând de mâine, de la ora 16, se anunță o coadă „kilometrică” la demisolul arenei „Francisc Neuman”, dar bătaie mare va fi și online, pe www.uta-arad.ro, secțiunea Ticketing.

Orarul de vânzare al biletelor  cu Rapid

Marți, 7 septembrie: orele 16:00 – 19:00

Miercuri, 8 septembrie: orele 16:00 – 19:00

Joi, 9 septembrie: orele 16:00 – 19:00

Vineri, 10 septembrie: orele 16:00 – 20:00

Prețurile biletelor sunt:

Peluza ”Iosif Petschovsky” și Peluza Sud – 30 de lei

Tribuna II – 45 de lei

Tribuna I ”Coco Dumitrescu” – 60 de lei.

0
0

Articolul Biletele la UTA – Rapid se vând de mâine, va fi – fără îndoială – al treilea Sold OUT al stagiunii! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*