Blestem chiar în ziua nunții! Aflat într-un BMW, un mire a provocat un accident teribil imediat după ceromenie.foto

Blestem chiar în ziua nunții! Aflat într-un BMW, un mire a provocat un accident teribil imediat după ceromenie.foto

“Blestem chiar în ziua nunții?!” – este întrebarea pe care au avut-o mulți dintre nuntașii unor tineri din Reșița, care au devenit astăzi soț și soție. Și asta pentru că, mirele a provocat un accident înfiorător la scurt timp după ceremonie.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

După cum puteți vedea în imaginile surprinse la scurt timp după impactul devastator, BMW-ul s-a transformat într-un ghem de fiare. Doar o minune a făcut ca șoferul să supraviețuiască, însă rănile lui sunt grave. Martorii spun că acesta mergea cu peste 150 de kilometri pe oră.

Un accident teribil a avut loc în zona stației CSR din Reșița, relatează reper24.ro. Șoferul unui BMW a pierdut controlul volanului, a lovit bordura fiind proiectat în stația de autobuz, unde s-a izbit puternic de un stâlp. În urma impactului, bolidul a fost rupt în două, iar mirele care era la volan a supraviețuit în mod miraculos. Acul vitezometrului indica 110 kilometri pe oră. La fața locului s-au deplasat 2 echipaje ale ISU Reșița, un echipaj SAJ și Poliția.

La locul accidentului rutier a ajuns și mireasa, care se afla într-o altă mașină. Ea a suferit un șoc când și-a văzut soțul rănit. Bărbatul a fost transportat la spital, iar din primele informații, ar fi suferit o fractură la o mână, însă are și probleme la coloană și capul spart. Traficul a fost blocat între cartierul Muncitoresc și Universalul Vechi.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*