Blocaj de cinci zile, la Australian Open – spectatorii nu mai au acces în tribune!

Din cauza creșterii ușoare a numărului de persoane infectate cu virusul COVID-19, oficialii Statului australian Victoria, unde se desfășoară și Turneul de Grand Slam Australian Open, au decis să introduce un blocaj de cinci zile, la nivelul întregii țări, afectând, firește, și desfășurarea turneului de tenis.

Potrivit presei de la Antipozi, fanii de la Australian Open vor fi interziși de sâmbătă, până miercuri, iar dacă situația o va cere, blocajul va fi prelungit până la finalul competiției. ”A apărut tulpina britanică a virusului, iar experții noștri medicali ne-au îndemnat să închidem tribunele pentru spectatori”, a declarat premierul Statului Victoria, Daniel Andrews (foto). Directorul Turneului Australian Open, Craig Tyley, a spus că organizatorii competiției sunt pregătiți și pentru acest scenariu.

La nivelul Statului Victoria, a revenit regula de 5 km, adică nimeni nu poate depăși granița celor 5 km din jurul casei. Este obligatorie purtarea măștii peste tot, nu se mai permit vizitele, fiind închise bazinele, restaurantele și alte locuri unde australienii veneau să se distreze. Au fost amânate și nunțile, iar la înmormântări, numărul de participanți a fost plafonat la 10!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*