Blocul de locuințe sociale de la armată mai așteaptă, dar municipalitatea promite amenajarea unui alt imobil în zonă

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat că nu poate să finalizeze locuințele sociale din blocul cu trei etaje de la armată începute pe finalul administrației Martinescu, deși a descoperit de curând că are la dispoziție o finanțare de circa 1 milion de euro.
În schimb, administrația locală începe demersurile pentru amenajarea celui de-al doilea bloc pri­mit de la armată, în toamna lui 2019.

“Avem finanțare, dar nu putem să finalizăm blocul de locuințe sociale început de mulți ani, pentru că nici acum nu avem o situație clarificată în litigiul cu constructorul care insistă că are în continuare contractul și poate să termine proiectul. În aceste condiții, nu are rost să amânăm la nesfârșit folosirea finanțării care ne-a fost alocată, pentru că este de durată clarificarea situației la blocul neterminat. Așadar, vom începe demersurile pentru a putea amenaja ultimul bloc primit de la armată. Este vorba despre prima clădire multietajată, la intrarea în cartier. Va trebui să avem cât mai rapid un proiect și apoi să obținem toate avizele necesare. Sperăm ca lucrările să poată începe anul viitor”, a spus Claudiu Buciu, primarul Lugojului.

Conform înțelegerii, armata trebuie să primească gratuit, în schimb, 30 de apartamente la cheie.

Articolul Blocul de locuințe sociale de la armată mai așteaptă, dar municipalitatea promite amenajarea unui alt imobil în zonă apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*