Bogdan Andone, 3-0 ASU: ”Mă bucur pentru marcatori dar și pentru că e al 3-lea joc la rând fără gol primit”

ASU Politehnica a încheiat turul Ligii 2 ca la carte, cu cea mai detașată victorie dintre cele 10 semnate în 19 runde, 3-0 (1-0) de la ora 12 cu ex-prim-divizionara ASA Târgu Mureș, izbutind premierele în acest campionat de a învinge de 3 ori consecutiv dar și de a nu primi nici un gol în tot atâtea apariții, plusuri prin care alb-violeții au urcat pe locul 5 grație celui de-al patrulea triumf la rând acasă…

Bogdan Andone, care încheia turul ediției anterioare pe locul 3 la cârma Olimpiei Satu Mare mulțumită unui victorios 0-1 la Brăila pe 26 noiembrie 2016, în runda a 19-a, în urma lui Juventus București și la 3 puncte după FC Brașov dar înaintea celor de la Sepsi, mai întâi a salutat după succesul de astăzi abnegația elevilor săi: ”Felicit jucătorii pentru această nouă victorie, obținută în ciuda faptului că nu au mai practicat același joc, dar au excelat ca atitudine, dorință. Au știut să fructifice ocaziile pe care le-au creat, au dat dovadă de maturitate, și mă bucur pentru marcatori. Ignea a reușit din nou, cu o execuție extraordinară, Plămadă și Staicu au intrat și au oferit un impuls în plan ofensiv, înscriind și ei. Mă bucur pentru toți jucătorii, căc este al treilea meci la rând în care nu au primit gol, mă bucur pentru ei, căci o merită din plin, merită de fapt mult mai mult!”

Referitor la târg-mureșeni, care s-au aliniat pe ”Știința” cu numai 4 rezerve, Andone a spus: ”Am întâlnit o echipă cu jucători de calitate, tineri care vor să se afirme, rapizi, dificili de depășit, căci și ei veneau după 3 victorii consecutive. Iar dacă ne uităm că în acele 3 partide ASA a marcat 10 goluri, e o formație mai mult decât ofensivă. Dar am izbutit să nu-i lăsăm să-și creeze foarte multe ocazii iar după un început echilibrat, consider că am dominat meciul”.

Bogdan Andone a mai răspuns: ”Nu m-am plâns de arbitraj dar ideea e că dacă există oare în Liga 1 sau în Liga 2 vreun club care în decurs de 19 etape să nu beneficieze de nici o lovitură de la 11 metri. E cazul nostru, să nu avem niciunul, și nu cred că n-a fost chiar nici o situație pasibilă de 11 metri. Ori când erau la noi în careu, că e, că nu e, penalty împotriva noastră. S-a dictat pentru Suceava, la Afumați… La noi au fost astăzi acele 2-3 situații din prima repriză, dar îl felicit pe centralul Mazilu și brigada de arbitraj că au luat deciziile corecte”.

Desfășurarea meciului în care Ignea a deschis scorul dintr-o lovitură liberă în minutul 43 iar rezervele Plămadă și Staicu i-au desprins la reluare pe ”violeți” la 14 respectiv 5 minute după intrarea în joc, în transmisiunea LIVE TEXT din consemnarea anterioară.

Rezultatele zilei în Liga 2 și clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice. Urmează pentru timișoreni startul în retur prin apariția acasă cu Dacia Unirea Brăila respectiv la FC Argeș.

The post Bogdan Andone, 3-0 ASU: ”Mă bucur pentru marcatori dar și pentru că e al 3-lea joc la rând fără gol primit” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*