Bogdan Andone (ASU): ”Implicarea jucătorilor a fost bună, ceea ce au făcut astăzi a fost în regulă”

ASU Politehnica a jucat astăzi de la ora 14 ultimul meci amical al pregătirilor de iarnă, găzduit pe terenul ”Știința” și pierdut cu 0-1 (0-0) dintr-o lovitură de la 11 metri în fața divizionarei C AS FC Universitatea Cluj, lider în seria nord-vestică. Un eveniment aparte, cu conotații studențești, cu această ocazie fiind lansată Bursa studenților dar și prezentată ”pepiniera” Centrului de copii și juniori al alb-violeților, iar partida a beneficiat de o atmosferă de dorit și la multe întâlniri din Liga 1, cu active galerii ale ambelor echipe.

Bogdan Andone

 

Vom reveni cu cronica jocului, fotografii de pe ”Știința” și alte declarații ale protagoniștilor, dar mai întâi spusele antrenorului principal al timișorenilor, Bogdan Andone, care s-a arătat a fi apreciativ după ultimul joc de verificare al ”violeților” din această iarnă, înaintea primirii weekend-ul viitor a ocupantei locului 3, de baraj, Chindia Târgoviște, în etapa a XXII-a din Liga 2.

”Am jucat în compania unei formații bine organizate, bună, cu jucători de calitate, dar sunt mulțumit de evoluția sportivilor noștri, care au prestat un joc bun, și-au creat câteva bune ocazii de gol, dar am avut și puțină neșansă. În ansamblu, a fost bună implicarea jucătorilor iar ceea ce au făcut și astăzi a fost în regulă”, a spus mai întâi Bogdan Andone.

”Terenul a fost puțin greu, ceea ce probabil a incomodat anumite acțiuni de atac. Una peste alta, a fost un test util și felicit Universitatea Cluj pentru rezultat și atitudinea manifestată, dar la fel țin să-i felicit și pe jucătorii noștri pentru atitudine și, să spun așa, sacrificiu”, a mai zis antrenorul ocupantei locului 5 în Liga 2.

”Am creat mai multe bune acțiuni de atac, dar spre final nu am ales cea mai bună variantă, o pasă, dar au fost acțiuni bune, foarte bune de a marca, doar că nu le-am gestionat chiar cum trebuie, iar în apărare a fost o neatenție și am primit golul”, a adăugat Andone.

Andone

”Sunt așadar mulțumit că au ajuns bine la cele 90 de minute sau aproape, în compania unui adversar bun, și sunt mulțumit de implicarea lor, iar în săptămâna care vine să mai rezolvăm ce avem de pus la punct pentru a începe bine”, a mai zis Andone, cu gândul la primul hop, revanșa cu Chindia.

Bogdan Andone a salutat ambianța generată de fanii oponentelor de pe ”Știința”: ”A fost o atmosferă de meci ca la un mare derby, atmosferă de care este nevoie chiar la nivelul Ligii 1, căci vedeți că sunt și jocuri cu 7 spectatori pe stadioane, iar atunci ar fi o altă atmosferă, cu mulți suporteri în tribune. Și cu siguranță că dacă U Cluj sau Poli ori Petrolul ar reajunge în Liga 1, și lumea se va întoarce la stadion, ceea ce va genera o altă intensitate iar nivelul fotbalului intern va crește implicit. Astăzi a fost o altă atmosferă! Iar suporterilor le mulțumim și îi așteptăm să fie alături de noi, căci în tur chiar am simțit aportul celui de-al 12-lea jucător, care ne-a împins de la spate, dat fiind că în fotbal apar inevitabil și momente mai grele, dar care pot fi depășite cu susținerea și aportul lor, iar astfel am și izbutit spre finalul turului să adunăm unele puncte importante”.

The post Bogdan Andone (ASU): ”Implicarea jucătorilor a fost bună, ceea ce au făcut astăzi a fost în regulă” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*